Lg G2 Hard Reset sonrası Bozuldu

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben telefonuma root yapdım sesi yükselttim dosyayı yedekledim unuttum bu dosyayı ve hard reset attım telefonu 3 saat kullandım radyo dinledim telefonu kitleyip kenara koydum birdaha telefonu acamadım sarj da olmuyor ısık yanmıyor telefon gitti ne yapabilirim telefonun hiçbir ayarıyla oynamadım bu ses dosyası da kayboldu ne yapabilirim :cursing::cursing::cursing:

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kardes malesef yapcak bisi yok sen nie g2 ye root ationki zaten biraksaydn actii uygulamayi acsaydi saglam teli bozmsn garantiden cikar msn kisca kasinmsn

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim telefonum neden böle oldu düzeltbilirmiyim telefon durdukyere gitti ayarlarıyla oynamadım direk hard reset attım oynadım telefonla birz radyo dinledim kitledim kitledikden sonra birdaha acamadım

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardes ben bu romu yuklicemde benim telefonum kapandı hiç acılmıyor durduk yere bozuldu mesajda yazdıgım gibi bana dedilerki telefonun şarzını iyice 30dk da bir telefonu acma dugmesine bas şarjı iyice bosalt dediler bende onu deniyorum bu rom u yüklerken telefonu acmak zorundamıyız

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kardes ben bu romu yuklicemde benim telefonum kapandı hiç acılmıyor durduk yere bozuldu mesajda yazdıgım gibi bana dedilerki telefonun şarzını iyice 30dk da bir telefonu acma dugmesine bas şarjı iyice bosalt dediler bende onu deniyorum bu rom u yüklerken telefonu acmak zorundamıyız

Bak şimdi kardeşim telefonun kitlendiyse, Ses kısma tuşu ile ortasındaki güç butonuna aynı anda bas ve bekle eğer telefonun açılmıyorsa şöyle yap:
Telefonunu bilgisayara bağlarken ses kısma tuşuna basılı tutarak bilgisayardan gelen usb kablosunu telefona tak ve karşına dowloand mode çıkması lazım eğer cıkarsa, telefondaki kabloyu cıkart ve telefonu açma '' güç '' düğmesine uzun süre basılı tut ' 10 ila 15 saniye ' ondan sonra telefonun acılması gerekiyor eğer ki açılmassa ve Dowloand moduna bile telefonunu sokamıyorsan garantiye vermen lazım. LG garantiye karışmıyor root yaptın diye. Yukardaki arkadaşın cahilliğine ver. Babam L9 kullanıyor ve bir problemi oldu telefonu rootluydu garantiye verdik ve hiç bir problem olmadı. Telefonuna rom atmayı denerken senin gibi kitlenme sorunu yaşamıştık ve garantiye verince onlar orjinal rom yükleyip yolladılar ve orjinal rom harici başka romlar yüklememizi tekrarlarsak garanti dışı kalıcağını söyledi. Rootlamak zaten Adminlik gibi birşey oluyor, telefon üzerinde hakimiyetini yükseltiyorsun ve eğer bilinçli kullanıcıysan root yapmandan zarar gelmez ve samsung hariç çoğu firma buna birşey demiyor. Fakat orjinal harici romlar kurarsan bu telefona zarar verebilir ve garanti dışı bırakırlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Not: Telefonu Fabrika ayarlarına geri çevirdiğin zaman orjinal ses dosyan geriye geliyor diye hatırlıyorum. Eğer geri gelmez ise telefonuna orjinal Türkiye veya Almanya romunu kurmanı tavsiye ederim. Yakın zaman içinde 4.4 Kit Kat android güncellemesi alıcağız ve telefonu rootlu olan kişiler bu güncellemeyi alamayacak. Bu yüzden telefonunu rootlama, güncellemeyi al ondan sonra rootla ve sesi yükselt. Eğer telefonun rootluysa yada illa rootlayacam 4.4 kit kat beklemek istemiyorum diyorsan rootla ve 4.4 kit kat geldiğinde telefonunu fabrika ayarlarına çevirip orjinal TR veya Almanya romunu kurarsın ve güncellemeyi indirip tekrar rootlarsın.

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeş ben ses kısma tuşu ile power tusuna aynı anda bastım ve çalıştı çook teşekkür ederim şimdi 4.4 kitkat yapmak istiyorum benim telefonum rootluydu bu telefon hala rootludur heralde bana ole dediler sen fabrika ayarlarına döndürsende hala root durur root kolay kolay kalkmaz dediler bende 4.4 kitkat yapacağım rootu şimdi kaldıracagım bu ses dosyyası normale dönmedi hala yüksek sesli şundan korkuyorum garantiye giderse kesin sesin yüksek oldugunu anlarlar diyorum bana dedilerki rom yapmana gerek yok dediler rom yaparsan türkiye romunun güzel özellikleri varmidir bana anlatırmısın çok teşekkür ederim yardımlarınız için

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birde Telefonum Radyoyu kaldrımadan rootu kaldırabilirmiyim yada sesi azaltmadan rootu kaldırabilirmiyim birde rom güzel bişeymi özelllikleri nelerdir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kardeş ben ses kısma tuşu ile power tusuna aynı anda bastım ve çalıştı çook teşekkür ederim şimdi 4.4 kitkat yapmak istiyorum benim telefonum rootluydu bu telefon hala rootludur heralde bana ole dediler sen fabrika ayarlarına döndürsende hala root durur root kolay kolay kalkmaz dediler bende 4.4 kitkat yapacağım rootu şimdi kaldıracagım bu ses dosyyası normale dönmedi hala yüksek sesli şundan korkuyorum garantiye giderse kesin sesin yüksek oldugunu anlarlar diyorum bana dedilerki rom yapmana gerek yok dediler rom yaparsan türkiye romunun güzel özellikleri varmidir bana anlatırmısın çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Dostum bu mesajının üstünden 2 ay geçmişte root kaldırmayı şöyle izah ediyim. İlk başta telefonuna hard reset at sonra 4.2.2 Türkiye romu indir flashtool ile yükle telefonuna zaten yeni rom attığında otomatik root kalkar. Ve eski ses dosyan yerine gelir yeni rom attın diye. Sonra ota üzerinden 4.4.2 kit katı indirip kurarsın. Böylelikle ses dosyan geri gelmiş olur root kalkmış ve 4.4 kit katı almış olursun.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yav neden telefona root atarsınız ki arkadaş

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yav neden telefona root atarsınız ki arkadaş

Ya arkadaş samimi ol hayatında bir kere rootladın mı telefonunu da konuşuyorsun? Eğer yapmış olsan rootun özgürlüğü maksimuma çıkardığını ve memnun olmazsan 2dk bir işlem ile root kaldırıldığını bilirdin...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya arkadaş samimi ol hayatında bir kere rootladın mı telefonunu da konuşuyorsun? Eğer yapmış olsan rootun özgürlüğü maksimuma çıkardığını ve memnun olmazsan 2dk bir işlem ile root kaldırıldığını bilirdin...

Telefonu rootlamak bence iyi güzel özgürlük veriyorda bir yandan zararlarını düşünmek lazım. Garanti bitene kadar veya LG yazılım desteği vermeyi kesene kadar telefonu rootlamamak en mantıklısı. Fakat bilinçli ve bilge bir kullanıcıysan kendine bu konularda güveniyorsan root yapmak iyidir. Geçen bir facebook sayfasında gördüm, samsung'a root yapmış Greefiny programı için ve telefonunda arıza çıkmış garantiye yollamış samsung telefonu geriye yollamış uyarı olarakta telefonunuzdaki rootu kaldırın aksi halde garantiden çıkıcaktır falan yazmışlar. Yani eğer rootun ne gibi + ve - ler getireceğini bilmezsek yapmamak en iyisidir. Şu anda g2 yi neden rootlarız ? Belirli uygulamalara izin vermek için sonra Ses'i açmak için vs. Bir güncelleme geldikten sonra Otadan indiremiyormuşuz rootlu diye bu yüzden tekrar telefona rom atıyoruz güncellemeyi kuruyoruz sonra tekrar rootluyoruz falan :D aşırı zahmetli iş. Bence en iyisi root yapmamak aşırı gerekmediği sürece.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefonu rootlamak bence iyi güzel özgürlük veriyorda bir yandan zararlarını düşünmek lazım. Garanti bitene kadar veya LG yazılım desteği vermeyi kesene kadar telefonu rootlamamak en mantıklısı. Fakat bilinçli ve bilge bir kullanıcıysan kendine bu konularda güveniyorsan root yapmak iyidir. Geçen bir facebook sayfasında gördüm, samsung'a root yapmış Greefiny programı için ve telefonunda arıza çıkmış garantiye yollamış samsung telefonu geriye yollamış uyarı olarakta telefonunuzdaki rootu kaldırın aksi halde garantiden çıkıcaktır falan yazmışlar. Yani eğer rootun ne gibi + ve - ler getireceğini bilmezsek yapmamak en iyisidir. Şu anda g2 yi neden rootlarız ? Belirli uygulamalara izin vermek için sonra Ses'i açmak için vs. Bir güncelleme geldikten sonra Otadan indiremiyormuşuz rootlu diye bu yüzden tekrar telefona rom atıyoruz güncellemeyi kuruyoruz sonra tekrar rootluyoruz falan :D aşırı zahmetli iş. Bence en iyisi root yapmamak aşırı gerekmediği sürece.

Bu yazdıklarının hepsi 5dklik iş ben de senin gibi düşünüyodum ama [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] saolsun bana çok yardımcı oldu ve artık 5dk mi alıyor anca ama istemeyen yapmaz tabiki zorla root yapın demiyoruz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu yazdıklarının hepsi 5dklik iş ben de senin gibi düşünüyodum ama @OxyGEN saolsun bana çok yardımcı oldu ve artık 5dk mi alıyor anca ama istemeyen yapmaz tabiki zorla root yapın demiyoruz.
aynen öyle, sakın ola root yapın deme sonra çıkışıyolar böyle böyle yapıyosunuz diye. isteyen gelir hallederiz