LG G2 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 almayı planlıyorum alan arkadaslara soruyorum sizce almalımıyım ne tür güzel yanları var veya ne tür sorunları var güncelleme sorunu varmı mesala ?? 16 gb hafıza yetermi cevaplarınızı bakliyorum tşkler

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
16 gb yetmiyor 32 gb alıcan oda zaten 1800 lira o kadar da vermişken ben olsam z1 alırdım çok şık ve sağlam ve performansı kamerası video çekimi ve kendine has uygulamalarıyla z1 verdiğin fazladan 300 lirayı hak ediyor.Benim g2de sevmediğim yönleri kasa yekpare ama çıtırdama oluyor çok kaygan bir yapısı var kılıfla kullanman lazım ama bu seferde çok kaba oluyor siyah alırsan çok parmak izi kalıyor beyazı daha mantıklı.Güncelleme muhtemelen aralıkta gelicek ufak tefekte olsa birçok yazılımsal sıkıntı var onların hepsini giderecek mi merak konusu şimdiye kadar 2-3 tane stabilite güncellemesi vermeliydi.Ben 16gb siyah g2 kullanıyorum ama benim bütçem kısıtlıydı bütçeniz yetiyorsa z1den şaşmayın.

stylememo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 almayı planlıyorum alan arkadaslara soruyorum sizce almalımıyım ne tür güzel yanları var veya ne tür sorunları var güncelleme sorunu varmı mesala ?? 16 gb hafıza yetermi cevaplarınızı bakliyorum tşkler

Merhaba

Sitede G2 ile alakalı konu çok o konulardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ama kullanan biri olarak kısaca bahsetmek gerekirse ekranı, pili, işlemcisi, kamerası, arayüzü oldukça iyi. Ben 16 GB olanını kullanıyorum. Bana yetiyor. ( İlk aldığımda 11 GB civarı boş alan kalıyor. )
Güncelleme ile ilgili olarak daha önceleri optimus Black telefonum vardı ve LG 4.0.4 güncellemesi verene kadar ben telefonu sattım. Ama bu telefon ile ilgili güncelleme sorunu yaşatmazlar diye düşünüyorum. Sebep ise geçmişten aldıkları kullanıcı şikayetleridir. Piyasaya oldukça iyi bir giriş yapan telefonlarına güncelleme desteğini kesmek, bence oldukça tepki çekecektir.

Eksi yönleri kişiden kişiye göre değişir. Bence çok az eleştirilecek yönü var. Tabi parasına göre.. İlki Hafıza kartı yuvası ikincisi de daha önce Sony Xperia S telefon kullanan biri olarak ses kalitesi biraz düşük..

Bu benim kişisel görüşümdür.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme konusunda anladığım kadarıyla iyi deil okuduğum konular arasında 1600tl bütçem var benim bütçem belli sürekli telefon alacak biri deilim 1 kere alıp tam almak istiyorum sizce almalımıyım yoksa s4dümü tercih etmeliyim yemin ediyorum hiç bilmiyom neyapacağımı:helpsmilie::bored:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ne olursunuz bana yardım edin 4 senedir çalışıyorum aileme bakıyorum kuruşları biriktirip 1600 tl zor topladım kendinize alır gibi bana yardımcı olursanız sevinirim :(

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
sakın s4 alma, ben 32 gb lg g2 aldım, gayette memnunum, alabiliyorsan 32lik almaya çalış, oyunların dosyaları artık çok büyük.. mesela asphalt 8 oynamak isteyeceksin (1-2 gün önce ücretsiz oldu) 1.5 gb dosya indireceksin.. fifa oynamak isteyeceksin o da 1.5 gb civarı.. zaten 16gblık modelde 9.5 gb alanın olacak.. (gerisini android sistemi ve kurulu gelen programlar kullanıyor) daha mp3 atacaksın telefona.. resim çekeceksin, 1080p 60 fps video çekeceksin.. bunun facebook u var instagramı var gps programları var, yükle allah yükle :D

16 gb senin için sıkıntılı olacaktır, çünkü takılabilir hafıza kartı yok.. madem almışken iyisini almak istiyorsun 32 gblik alacaksın, takside böldürünce çok fazla birşey farketmez. sorun olarak değil de yazılımsal olarak kamerada biraz problemin olduğunu söylüyorlar fakat benim gözüme birşey çarpmadı, ıvır zıvırla çok uğraşıyor millet :) aksesuar bulmakta sorun yaşayabilirsin belki (ben yaşadım) ama internetten halledebilirsin, hangi kılıfı hangi ekran koruyucusunu istersen yollattırırsın evine..

güncelleme konusuna gelince 4.4 ü alacağının haberleri çıktı.. bende bekliyorum ama o kadar da önemli değil, 4.4 olunca ne olacak ki? telefonda 2gb ram var benim için yeterli, oyunlar için de yeterli.. ben kendime aldım dostum, kendi aldığım ürünü de öneririm..

16 ve 32gb farkı aslında kullanıma göre değişir, benim mp3 üm resimlerim yanımda olsun isterim, bana 16lık yetmez.. sen oyun oynamazsın video çekimi yapmam dersen 16lık sürüm yeterli.. unutma 16lık alırsan 9.5gb yerin olacak.. 32 lik alırsan 25gb alanın olacak..

telefonu biraz narin kullanman gerekecek, narin kullanamıyorsan sağlam bir kılıf alman gerekecek, ekran testlerinde ekranı düz olarak düşürdüğünde kırılabildiği görülüyor.. gorilla glass 3 ekran.

tercih senin.. sormak istediğin bir soru varsa biz yine buralardayız.. ben kendim kullanıyorum ve öneririm..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
güncelleme konusunda anladığım kadarıyla iyi deil okuduğum konular arasında 1600tl bütçem var benim bütçem belli sürekli telefon alacak biri deilim 1 kere alıp tam almak istiyorum sizce almalımıyım yoksa s4dümü tercih etmeliyim yemin ediyorum hiç bilmiyom neyapacağımı:helpsmilie::bored:

ne olursunuz bana yardım edin 4 senedir çalışıyorum aileme bakıyorum kuruşları biriktirip 1600 tl zor topladım kendinize alır gibi bana yardımcı olursanız sevinirim :(

ben s4 kullanıyorum lg g2 ile arasında ço fark yok s4de yag gibi akıyor yani hızlı kardeş s4 4.3 güncellemesi yayınlandı türkiyeye gelcek yakın zamanda

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Açıkçası senin için en iyisi nexus 5i beklemek ve 32gb olanı almak.1 aya kadar satışa sunulur alırsın.Hem donanımı üst seviye hem güncellemeleri alır uzun süre idare eder seni zaten bir kere alıp yıllarca kullanılabilecek tek android telefon nexuslardır.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
nexus 5in drop testi var forumda, telefonu yüzüstü düşürürsen ekran kırılıyor, lg de de durum böyle.. hangi telefonu alırsan al sağlam koruyacak bir kılıf al... bana göre güncellemeye de o kadar takılma, telefonun donanımı oldukça yeterli.. güncelleme gelmezse rom atarsın telefonuna, android özgürlük demek :clap:

MustafaCoskun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum ben yaklaşık 2.5 aydır araştırıyorum bende senin gibi bir durumdayım yani bende nakit bütçe 0 kredi kartıyla alacam taksitle :) yani şöyle o bütçeyle fiyat performans olarak alabileceğin en iyi telefon G2 aksini kimse söyleyemez ben htc one , s4 , g2 hepsini araştırdım 16gb bence sana yeter ama yinedeyok ben çok oyun oynarım vs falan diyorsan sen bilirsin bence n11.comdan 16gb 1400 lira gibi bir rakama alırsın lg türkiye garantili kalan 200 liraya birkılıf bir usb bir tane otg kablosu alırsın usbden filminide izlersin müziğinide dinlersin her türlü kullanırsın.. Ben şahsen 32gb alacam çünkü bir kaç yıl kullanacam almışken iyisini alayım.. Z1 biraz daha pahalı ve lg2 kadar talep görmedi G2'nin camı fala çizilmez o konuda korkma ama ne yap ne et telefonu düşürme çünkü yekpare olmasına rağmen plastik o açıdan sıkıntılı yok ben hor kullanırım diyorsan ya htc one al ya lumialara yönel.. Ben kendim alacağım için g2 almanı öneririm alternatifleride yazdım gerisi sende..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 den bile daha iyi bir telefon. Ben karar verdim yinede yorumlara bakıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SLM arkadaslar bende kac aydır arastırıyorum ve bende LG G2 dıyorum neden mı not 3 sony g2 ucu arsınd buyuk bır arastırma yaptım ozellık olarak sony suda kullanma ozellıgı dısında hıc bır farkı yok not 3 g2 den gerı ve bu konularda arastırmacı elektronıkcılerın sıtelerıne gırerek onların ıncelemelerının sonuclarını okudum ve ınanın cogu lg g2 dıyor nedenı de su bu uc cıhaz su an en son surum ve bu uc surumde nerdeyse bıre bıre ozellıklere sahıb ama en buyuk fark lg g2 nın fıyatı bu ozellıklere bu fıyat bence bızım gıbı lere alınacak en ıyı telefonun bu oldugunu gosterıyor ve acıkcası butun telefonlarda lg nın bır parcası var onu da goz onunde bulundurarak bence artık lg elektronıkte bır marka oldu ve bu aralar telefon pıyasasında musterısını artırmaya basladı dusunmeden lg g2

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar, Kuruş hesabı yaparak bende para biriktirdim. 2 aydır araştıyorum. Sony XPeria Z kullanıcısıydım önceden. ilk başta arkadaşımız Z1 öneririm demiş. haklı bir bakıma ancak fiyat konusunda işte anlaşamıyorum sonra param yetmiyor imkansızlıklar...
LG G2 telefonu gerçekten mükemmel bir telefon. ki bende 32GB alacağım yıl başına doğru yani alacaksın fırsatları takip etmeni öneririm.
Kılıf v.s sağlamlık konusunda bir adım geride malesef. ancak dikkatli kullanırsan yanında bir akıllı telefon olsun o telefonu ezer geçer LG G2 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...