LG G2 Güncelleme yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan syanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme geldi ama yapamıyorum böyle bi hata alıyorum yardım edermisiniz :crying:

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
telefonu rootladıysan güncelleme yapmana izin vermez.. rootlayıp 10B den 10C ye güncellemek isteyen arkadaşlar hep sorun yaşadılar.. teli 3-4 aydır kullanıyorum birkaç kez lg pc suite de güncelleme geldi, ona da bir bak istersen, son sürümünü mü kullanıyorsun..

lg g2 nin anakonusu var forumda, oraya yazarsan daha iyi olur...

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu rootladıysan güncelleme yapmana izin vermez.. rootlayıp 10B den 10C ye güncellemek isteyen arkadaşlar hep sorun yaşadılar.. teli 3-4 aydır kullanıyorum birkaç kez lg pc suite de güncelleme geldi, ona da bir bak istersen, son sürümünü mü kullanıyorsun..

lg g2 nin anakonusu var forumda, oraya yazarsan daha iyi olur...

telefonu rootlamadım kardeşim daha alalı bir iki hafta oldu zaten pc suiteyi bidaha indirip kuriyim bide öyle deniyeyim bakalım ilgilendiğin için sağol dediğinide yaptım ana konuyada yazdım inş düzelir :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
telefonu rootlamadım kardeşim daha alalı bir iki hafta oldu zaten pc suiteyi bidaha indirip kuriyim bide öyle deniyeyim bakalım ilgilendiğin için sağol dediğinide yaptım ana konuyada yazdım inş düzelir :)
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sor o bilir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=184200]syanr[/MENTION] kardeşim sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatabilirsin :) konu kirliliği olmaması açısından :)