Lg g2 ekran sorunu

Hardnick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadawlar,ben sizlere Azerbaycandan yaziyorum ve bir konuda yardminizi isteyecem.Benim g2ye Turk dili yazdim ama telefondan ondan sonra 2 defa tiklayinca acilmiyo,2 defa tiklayinca kapaniyor ama acilmiyo,arka tuwlarla acmak zorunda kaliyorum,bu neden ola bilir?bu konuda bilgisi olan arkadaw varsa benide bilgilendirirse minnetdar olurum.Onceden tewekkurler.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ekran kapalıyken yapılan tıklamaları algılamıyorsa %99 ihtimal rootlayıp twrp recovery kurdunuz dimi?

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3845#*802# bunu yapın karşınıxa gizli menü gelecek. Oralarda biryerlerde update touch firmware diye bir şey vardır. Onu bulun ve basın. 10 saniye dokunmatik çalışmayacak daha sonra knock on ve dokunmatik sıkıntısız çalışacak. Update touch firmware sekmesinin yerini tam hatirlamiyorum. Kardesimde G2 var bulamazsaniz bakarim bir daha.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
3845#*802# bunu yapın karşınıxa gizli menü gelecek. Oralarda biryerlerde update touch firmware diye bir şey vardır. Onu bulun ve basın. 10 saniye dokunmatik çalışmayacak daha sonra knock on ve dokunmatik sıkıntısız çalışacak. Update touch firmware sekmesinin yerini tam hatirlamiyorum. Kardesimde G2 var bulamazsaniz bakarim bir daha.

Bu işlemi ilk başta önermedim çünkü bunu yaparsa knock code bozulucak, knock code'yi aktifleştirirse ve ekrana tuş kombinasyonunu girereken 2 kere tıklamada ekran açılıcak, kilit ekranı gelicek tekrar knock code girmesi gerekicek, bizzat kendim yaşadım bu sorunu.

Hardnick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle tesekkur ederim sizlere ilgilendiyiniz icin.Allah razi olsun...Telefonumda böyle bir sorun yoktu,tamirciye Turk dili yazmasi icin verdim yazdi ondan sonra bu sorunla karsilastim,ekrana 2 kere tikladikda acilmiyor ama 2 kere tikladikdan kapaniyor,ekrani arka tusla acmak zorunda kaliyorum.Telefon su anda serviste bakalim ne olucak.Telefon Dubaiden getirdim sizce ulke farkliligi ola bilirmi?bu sorun tamamen aradan kaldirila bilirmi yoksa hep böylemi kalicak?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hayır bu sorun genelde twrp recovery yükledikten sonra oluyor, yukarıda ki arkadaşın dediği yöntemi yapsaydınız düzelicekti ama knock code sorunlu çalışıcaktı, en iyisi stock romu tekrar kurmak yani servis öyle yapıcaktır büyük ihtimal, geçmiş olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kilidini knock on yaptıysa ekran çift tıklamayla açılmaz arka tuşlardan açılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefoun ekranı değişti telefon sensoru bozulmustu sonra tekrar yapıldı ancak telefonu kilitleyince ekran kayboluyo ses ve led yanıyo ama ekran gözükmüyo teli açıp kapatınca duzeliyo ama kilitleyince aynı soruna dönuyor acıl yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonu şarja takıp çıkardığım zaman ekran gidiyor ve belli bir süre gelmiyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyotum. teşekkürler