LG G2 duvar kağıdını sabitleme

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar lg g2 mde duvar kağıdını sabitlemek istiyoum ama bi türlü nasıl yapılacağını bulamadım.Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yükledim kardeşim ama gene sabitlenmedi sağ sola giderken duvar kağıdı da gidiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
jume6y2a.jpg
nyhejaty.jpg
e7unaqug.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar. benim birsorum olacak. LG g2 mini telefonumda galeriden ana ekran duvar kağıdı ayarlarlen ''işlemi şunu kullanarak tamamla - resmi ya da fotoğrafı kırp - daima ya da sadece 1 defa'' diye bir seçenek çıkıyordu, sadece bir defayı seçerek istediğim fotoğrafı ayarlayabiliyordum ve foto duvara sabitleniyordu. Ufak kızım dün kendini resmini duvar kağıdı yapmak istemiş ve ''daima'' seçeneğin seçmiş. Şimdi herşey mahvoldu, resmi istediğim şekilde kırpamıyorum, ayarlayamıyorum ve resim duvarda sabitlenmiyor,sürekli kayıyor. Eski seçeneğe dönmem mümkün mü? Bilen varsa yardım bekliyorum lütfen. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de g3 var sürekli değişiyo duvar kağıdı sinir oldum yardım edebilecek var mı ?

Yetikyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba lg g2 kullaniyorum duvar kağıdını sabitlemek istiyorum ama bi türlü nasıl yapılacağını bulamadım. Duvar kağıdı ekranı değiştirirken beraber kayıyor. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?