LG G2 Donarsa nasıl düzeltilir

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bataryası bildiğiniz gibi çıkmıyor eski yöntem donduğunda batarya çıkar tak yapardık bunu nasıl düzelteceğiz sorun olunca merakımdan sordum :tongue:

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Peki oda işlemesse onu soruyorum işte :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 de donma gibi bi sorun olmayacağı için sıkıntı etme :)

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Nexus 4 te oluyorsa g2 dede olma ihtimali var şimdiye kadar 3 kere donup kaldı benim nexus aşırı ısındığı zaman telefonu zorlamaya devam edince olabiliyor

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aga sana söyle söyleyem gecen benim download modede takıla kaldı ve hic bişeye basmadım kendi kendini kapattı actı ve donmadan süper su gibi akıyo suan

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
aga sana söyle söyleyem gecen benim download modede takıla kaldı ve hic bişeye basmadım kendi kendini kapattı actı ve donmadan süper su gibi akıyo suan
Hımm iyiymiş o zaman doncağını zaten sanmıyorumda hadi bi ihtimal oldu diye aklıma geldide :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olur tabi sonucta bu da bi insan yapımı yani hersey olabilir allah korusun ama yani işlemcisi cok iyi olduğundan donmuyo adamlar iyi üretmis

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2 dondu nasil duzeltcem 1YAR0 sn bastim arka tarafa açilmadi yine yardim acil beyler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler oyun oynarken dondu bu sayfaya baktım aynen 2. yorum gibi kapatma tuşuna sonuna kadar basılı tutun.

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu donanlar arka tuşa telefon kapanana kadar basılı tutsun işe yarar 10 sn de yetmeyebilir.

eeren881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Power tuşuna 10 saniye basılı tut telefon kendini yeniden başlatır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekür ederim arka tuşa 15 sn kadar basılı tutun kapanıp açılıyor clash of clash oynarken donmuştu

mehmetabe5278

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa arkadaslar benim a3 var clash of clans oynarken dondu kaldi oyun resmi gozukuyor actigimda oyun kapanmiyor ana ekrana gelmiyor telefon yardimxi olun lutfen

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sa arkadaslar benim a3 var clash of clans oynarken dondu kaldi oyun resmi gozukuyor actigimda oyun kapanmiyor ana ekrana gelmiyor telefon yardimxi olun lutfen
Güç tuşuna basılı tut , olmassa bataryası çıkıyorsa onu çıkar tak , yada şarjın bitmesini bekle kendisi kapanır .

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1.5 senedir donduramadım ben bu G2 yi siz nasıl dondurdunuz sorun bende galiba :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim dondu arka tuşa basıyorum ama ne düzeliyo nede kapanıyo ne yapıcam ben :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet g2 dondu :( yol gösteren arkadasa tesekkur ederım 8 sn de resetledı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim dondu güç tuşuna basılı tuttum ve kapandı:biggrin::biggrin:teşekkürler

P

pnr111

SDN Okuru
bastım kapanmadı bı saat kaldı oyle. o kadar uzun basmayı akıl edemedm. Allah razı olsun hepınızden :clap: