Lg G2 Dokunmatik Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4y4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar günaydin. Lg G2 telefonumu alali yaklasik 3 ay oldu fakat nedenini anlayamadigim bi sorun söz konusu. Cihaz paralel ithaalat. Sikinti ise durum çubugunu yukaridan asagiya dogru cekerken sanki birakmisim gibi kayip yukari cikiyor. 2.sorun ise google'da arama yaptigimda "şunumu demek istediniz" kismindaki metine tiklayamiyorum algilamiyor. Android surumu 4.2.2 herhangi bir guncelleme yapmadim. Fabrika ayarlarina cevirecegim fakat suan askerdeyim, Sorun sizce yazilimsal mi yoksa donanimsal mi? Tesekkur ederim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sorun yazılımsal, android 4.4.2'ye güncelleyin sorun büyük ihtimal düzelecektir, gelen tüm güncellemeleri kabul edin çünkü kitkata geçtikten sonra bir kaç güncelleme daha gelmişti sanırım.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Özür dilerim android sürümü 4.4.2 kitkat.
ac3e30411dac733519109f2b5ebdee1d.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bilgisayara bağlayıp LG Pc Suite'i açın Yükseltme hatalarını geri yükle seçeneği kullanarak telefona orjinal yazılımını kurmasını bekleyin, sorun düzelmezse Factory reset atmanızı öneririm.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Teşekkür ederim dostum deneyeceğim ilk firsatta.

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Anlamadığınız her soruna yazılımsal mı diyorsunuz merak ettim açıkçası. Hocam aynı sorun bende var. Hatta bende ileri düzeyi var servise yollicam yakında. Senden isteğim bu Dokunmatik sorununu hissettiğin anda qmemo yu açık çiz. Tüm ekranı çiz Dokunmatik temassızlık sorunu varsa o bölgeyi çizemezsin zaten. Dediğim olursa servise götür.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Arkadasin dedigi cok dogru ortaya cikan duruma ben bile şaşirdim.
a46668801aee612702fb017ac8e3a30a.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Anlamadığınız her soruna yazılımsal mı diyorsunuz merak ettim açıkçası. Hocam aynı sorun bende var. Hatta bende ileri düzeyi var servise yollicam yakında. Senden isteğim bu Dokunmatik sorununu hissettiğin anda qmemo yu açık çiz. Tüm ekranı çiz Dokunmatik temassızlık sorunu varsa o bölgeyi çizemezsin zaten. Dediğim olursa servise götür.

Güzel taktikmiş :) arkadaş da yapmış anlaşılan cihazı sorunlu servis yolu gözüktü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dokunmatik sorun varsa bunun yazılımla alakalı olduğunu pek sanmıyorum ama yinede yukarıda dediklerimi yapın eğer olmazsa servise gidicek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Servise verdikten sonra sorununuz çözüldü mü ?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İthalatçı firma olan İntelcell'e verildi,ekranı değişti. Şuan sorunsuz kullanıyorum.

K

kullanıcıı

SDN Okuru
garanti kapsamında mı değişti yoksa bir fiyat verdin mi? bende de aynı sorun var

S

SDN Okuruu

SDN Okuru
garanti kapsamında mı oldu yoksa ücret aldılar mı ?? bende de aynı sorun var

prensipci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sorun yazılımsal, android 4.4.2'ye güncelleyin sorun büyük ihtimal düzelecektir, gelen tüm güncellemeleri kabul edin çünkü kitkata geçtikten sonra bir kaç güncelleme daha gelmişti sanırım.

ben (2.el) 4.4.2 yüklü G2'yi aldığımda satan kişi "ekranda donmalar olunca, arka orta yuşa bas düzelir" demişti bende 4.2.2'yi kurdum, dediğinin tam resi 4.2.2 yi yükleyince baya azaldı... ama bunda da üst sol kısım sorunlu... gizli menuden dokunmatık kontrol'ü seçtiğimde sorun yok, ekranın her köşesi algılanıyor!!!, şimdi bunu demeden satsam olmaz, desem zaten kimse almaz, hay LG gibi seninde yapacağın telefonunda... kaldı elimde!!