LG G2 << DemiGod Crash Handler : Kernel Crash ! >>

P e Y o T e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Cihazım bu hale geldi yapabileceğim bir şey var mı acaba ???

Teşekkür Ederim..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Cihazım bu hale geldi yapabileceğim bir şey var mı acaba ???

Teşekkür Ederim..

Ses kısma tuşuna bir kez bas. Veya basılı tut telefonun yeniden başlar. Olmadı 15 20 saniye telefonun güç tuşunu basılı tut.

P e Y o T e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Bildiğim bilmediğim her türlü alternatifi deniyorum neticeyi yazacağım...

P e Y o T e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

cihazı zorlada olsa hard reset mod' a soktum ama android ikonu bir süre devam etti sonra cihaz komple kapandı...Şarja taktım %100 dedi şarja açmak istedim LG ikona kadar geldi cihaz gene kapandı...Bu linkte yazılanları uygulamak istedim en son kısma gelip cihaz takılı değil hatası veriyor (cihaz download mod' a giriyor)
http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html
Firmware update ekranında en alttaki kutucuğun içinde UNROOTED yazıyor bilgilendirmek amaçlı beyan ettim..

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

cihazı zorlada olsa hard reset mod' a soktum ama android ikonu bir süre devam etti sonra cihaz komple kapandı...Şarja taktım %100 dedi şarja açmak istedim LG ikona kadar geldi cihaz gene kapandı...Bu linkte yazılanları uygulamak istedim en son kısma gelip cihaz takılı değil hatası veriyor (cihaz download mod' a giriyor)
http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html
Firmware update ekranında en alttaki kutucuğun içinde UNROOTED yazıyor bilgilendirmek amaçlı beyan ettim..

Telefonunuz açılmıyor ve Download moda girmiyormu? enteresan. USB Kablosunu pcye takın. Telefonu kapatın. Ses açma tuşuna basılı tutun ve USB Kablosunu telefona takın. LG Yazısı gelip Download mode yazısı çıkıcaktır. Sonra elinizi Ses açma tuşundan çekin. Download moda giremiyorsanız ve hard resetde işe yaramıyorsa garantiye yollayın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Düzelti mi sorununuz? Duzelmediyse çözüm yolu uretelim

P e Y o T e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar özür dilerim sorun devam ediyor ümidim kalmadığından takip edemedim konuyu....

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar özür dilerim sorun devam ediyor ümidim kalmadığından takip edemedim konuyu....

Aklıma başka birşey gelmiyor maalesef. Yapabileceğin çok basit, stock romu tekrar kurmak ve tüm sorunlar ortadan kalkacaktır. Eğer halen devam ediyorsa servise yollamaktan başka çağren yok. Geçmiş olsun :(

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen halen devam ediyorsa servise yolluyacaksın onlar düzeltir