LG G2 D-802 %2 Hatası

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Konunun kilitlenmemesini rica ediyorum; kulübe sordum, forumdaki gerekli konulara da baktım ama olumlu yönde bir etkisi olmadı. Optimus G3 v1.3.2 ROM'u yüklü telefona Almanya 20d yüklemek istiyorum ama %2'de takılıyor ve sonra da duruyor ve Retry butonu çıkıyor. Telefonda recovery olarak TWRP yüklü. Bir arada İnternal Storage dahil Wipe yapıp denemiştim ama maalesef yine yükleyememiştim. Sağ olsun @Liquido TeamWiever üzerinden yardım etti ama o da yapamadı. OTG kablosu alıp Optimus G3 ROM'unu atmak zorunda kaldım. Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Bütün her şeyi yaptığıma eminim ama nedense Almanya 20d'yi almıyor cihaz.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Konunun kilitlenmemesini rica ediyorum; kulübe sordum, forumdaki gerekli konulara da baktım ama olumlu yönde bir etkisi olmadı. Optimus G3 v1.3.2 ROM'u yüklü telefona Almanya 20d yüklemek istiyorum ama %2'de takılıyor ve sonra da duruyor ve Retry butonu çıkıyor. Telefonda recovery olarak TWRP yüklü. Bir arada İnternal Storage dahil Wipe yapıp denemiştim ama maalesef yine yükleyememiştim. Sağ olsun @Liquido TeamWiever üzerinden yardım etti ama o da yapamadı. OTG kablosu alıp Optimus G3 ROM'unu atmak zorunda kaldım. Bu hatanın çözümünü bilen var mı? Bütün her şeyi yaptığıma eminim ama nedense Almanya 20d'yi almıyor cihaz.

Bu arada başka pc dede denemiştik yine %2 de kalmıştı bunun çözümü varmıdır acaba

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu arada başka pc dede denemiştik yine %2 de kalmıştı bunun çözümü varmıdır acaba
Stock ROM'u da denedim ama yine olmadı. Her şeyi yerli yerinde yaptığıma eminim. Cihazın derdi ne acaba? :helpsmilie:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cihazda sorun yok bilgisayarda sorun var, aldığın hatanın ismini hatırlıyorum driverlerden kaynaklı, ne kadar silip yüklesende demek ki bilgisayarda sorun var.

Başka bir bilgisayar daha bulup dene eğer olmazsa telefoncuya ver onlar yaparlar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Başka bilgisayarda kendim denedim olmadı, [MENTION=404707]Liquido[/MENTION] TeamViewer üzerinden bağlandı ama o da yapamadı. Bu kadar başarısız sonuçların ardından telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım maalesef.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu arada senin kullandığın flashtool çok eski gözüküyor, xda'dan yeni flashtool bul en güncelini.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Link verebilir misin sana zahmet?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu da olmadı maalesef. Ah derdini anlayabilsem cihazın. Host ile alakalı bir şey olabilir belki de...

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu da olmadı maalesef. Ah derdini anlayabilsem cihazın. Host ile alakalı bir şey olabilir belki de...

İnternet kafe değilde başka bir pcden denesene internet kafedekilerde virüs programı var galiba o engillyor olabilir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İnternet kafe değilde başka bir pcden denesene internet kafedekilerde virüs programı var galiba o engillyor olabilir
Bizim evde 2 bilgisayar var ama diğeri ölü. Elimde başka bilgisayar yok maalesef. En fazla internet kafe.

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarına format at driverları tek tek yeniden yükle derim bn.... kafelerde genelde sokturmuolar bişe kasaya...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İnternet kafede ki bilgisayarlar ölümüne korunuyor :D bırak o dosyaları indirmeyi kablo bağlamana bile izin vermezler :D yani bizim burda ki kafeler böyle titizler :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Format at bilgisayara öyle dene belki olur.