S
SDN Okuru
SDN Okuru
dosyayı indirdim fakat telefona kopyalama aşamasında birtürkü ilerleme kaydetmiyor
dosyayı indirdim fakat telefona kopyalama aşamasında birtürkü ilerleme kaydetmiyor
Soruni cozdum ve arkadaslara kolaylik olsun diye cevabi soyleyeyim..Kac defa wipe cektim kac kere kurdum yinede ekran kilidini acar acmaz bir anligina gidib geliyor.
Ayrica optimusuda yukledim oda ayni sorun yapiyor yani ekran kilidini acinca bir anligina gidib geliyor.
1. 3 yukluyorum oda ayni yapiyor anlamadim gitti.
Benim telefon almanyadan geldi dogal olarak almanya surumu yani 20d dir
Soruni cozdum ve arkadaslara kolaylik olsun diye cevabi soyleyeyim..
Ben her romlari yukledikten sonra yedeklerimide yukluyordum ve bu sorun ondan kaynaklaniyormus
Sifirdan kurdugunuzda sakin yedeklerinizi yuklemeyiniz tertemiz bi kurulum yapiniz...
NormalArkadaşlar orjinal kamerası normal orjinal rom gibi kaliteli mi yani kalite düşmesi falan yok dimi?
ROM'u nasıl indirip yüklediyseniz yeni sürümü de indirip yükleyin.cloudy g3 ün yeni sürümü çıkınca nasıl güncelleyeceğiz ?
Link atar mısınız?G2 için en iyi kernel dorimanx dir daha iyisi yok henüz![]()
http://dorimanx.shine.sk/LG/Link atar mısınız?
Çok teşekkürler. Sormayı unuttum şarj için bu kernel daha iyi dimi pek anlamam da.
Daha iyi ısınma daha az ,şarjı daha uzun gidecektir.Çok teşekkürler. Sormayı unuttum şarj için bu kernel daha iyi dimi pek anlamam da.
Hayır öyle bir sorun olmadı bende bayadır kullanıyorum bende bir sorun yok.Bu romu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.Çağrı geldiğinde telefonu açtığınız zaman müthiş bir cızırtı sesi ile karşılaştınızmı? 3 veya 4 defa böyle bir sıkıntı yaşadım.Çağrıyı iptal edip tekrar aradığımda normale dönüyor.Bu rom ile alakalı olabilirmi?
Bendede boyle bir sorun yok.Bu romu kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.Çağrı geldiğinde telefonu açtığınız zaman müthiş bir cızırtı sesi ile karşılaştınızmı? 3 veya 4 defa böyle bir sıkıntı yaşadım.Çağrıyı iptal edip tekrar aradığımda normale dönüyor.Bu rom ile alakalı olabilirmi?
Sadece yüklü olan uygulamalar gitcek titanium backup programı ile yedek alın romu yükleyin sonra yedeği geri yükleyinSimdi ben bu romu yapsam telefonda suanda yuklu olan gersey gidecek mi rehber oyunlar uygulamalar?ve diyelim begenmedim eski haline nasil cevirebilirim?
arkadaslar kolay gelsin bir sorunum var bilen varsa yardiminizi bekliyorum telefonumda cloudy g3 rom 2.0 surumunu kullaniyorum memnunum ancak ekran kilidini knock code secince cift tiklama ile ekran acilmiyor fakat ekran kapali iken direk knock code sifremi girince ekran aciliyor diger turlu kilit ekrani gelmesi ve ekran acilmasi lazim ama acilmiyor cozemedim cok arastirdim bulamadim