LG G2 almak istiyorum fakat kullanıcı yorumlarına ihtiyacim var

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar LG g2 almak istiyorum bu forumda LG g2 başlık altındaki topicleri okuyunca biraz içime sinmedi sanki sarj, ram çok yer kaplama sorunu vs biraz korkar oldum benim istediğim lg g2 kullanan arkadaşların yorumlarını istiyorum + ve - lerini memnunlarmı yoksa pişmanlarmı keşke şu telefonu alsaydım kadar dedirtecek oldumu yada diğer telefonlar için tavsiye istiyorum şimdiden yorum yapan arkadaşlara tşkler..

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ram'de sıkıntılar olduğu doğru ancak yakın zamanda kitkat update gelecek ve telefonun performansı %17 artacağı testlerde görüldü. Zaten kitkatın düşük ramli telefonlarda bile iyi çalışacağını duymuşsunuzdur bu konuda sıkıntın olmasın performans gayet iyi. Şarjın hızlı bitmesi tamamen kullanıcı hatası bence yüksek ekran ışığı gereksiz, veri kullanımı, arka planda çalışan gereksiz uygulamalar kısacası şarjını kendin yönetirsin. Benim iki gün gittiği bile oldu. 32 GB'lık kullanıyorum şuana kadar hiç bi sıkıntım olmadı bi tek kulaklığım bozulmuştu gittim lgye anında yenisi ile değiştirdiler.

Senin için son yaptığım AnTuTu Benchmark testini de paylaşmak istedim Note 3'ü geçtiğimizi görebilirsin.

http://i.hizliresim.com/KgRz73.png

http://i.hizliresim.com/x9l8nk.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet ram'de sıkıntılar olduğu doğru ancak yakın zamanda kitkat update gelecek ve telefonun performansı %17 artacağı testlerde görüldü. Zaten kitkatın düşük ramli telefonlarda bile iyi çalışacağını duymuşsunuzdur bu konuda sıkıntın olmasın performans gayet iyi. Şarjın hızlı bitmesi tamamen kullanıcı hatası bence yüksek ekran ışığı gereksiz, veri kullanımı, arka planda çalışan gereksiz uygulamalar kısacası şarjını kendin yönetirsin. Benim iki gün gittiği bile oldu. 32 GB'lık kullanıyorum şuana kadar hiç bi sıkıntım olmadı bi tek kulaklığım bozulmuştu gittim lgye anında yenisi ile değiştirdiler.

Senin için son yaptığım AnTuTu Benchmark testini de paylaşmak istedim Note 3'ü geçtiğimizi görebilirsin.

Ramda sıkıntısı olan telefonun performansı nasıl iyi olabilir? Çelişki değil mi? kaldı ki ramda hiç bir sıkıntı yok, olsa sizin paylaştığınız testlerde note 3 ü nasıl geçerdi?

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram optimizasyonun da sorun yok mu sence ? Ram basit uygulama kullanımında bile 300-400 e düşebiliyo ki bu lgnin yazılımlarından da kaynaklanıyo ama giderileceğinden şüphem yok. Zaten kendi telefonumu kötüleyecek değilim arkadaşım sadece yorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ramin performansa direk bi etkisi yok önemli olan cpu ve gpu dur boşta kalan ram miktarı 400 civarı yeterli bence bendeki s3 te 330mb filan kalıyo gene kasıo mesela :)

AnOldFriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni telefon alacak olsam, seçeneklerim arasındaki en ağır basan telefon olurdu.

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle şu an piyasada ki en iyi telefonlardan birisi herkese tavsiyedir. Ve almak isteyenler emin olmak için 4.4.2 yüklü performansını izleyebilirsiniz.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar LG g2 almak istiyorum bu forumda LG g2 başlık altındaki topicleri okuyunca biraz içime sinmedi sanki sarj, ram çok yer kaplama sorunu vs biraz korkar oldum benim istediğim lg g2 kullanan arkadaşların yorumlarını istiyorum + ve - lerini memnunlarmı yoksa pişmanlarmı keşke şu telefonu alsaydım kadar dedirtecek oldumu yada diğer telefonlar için tavsiye istiyorum şimdiden yorum yapan arkadaşlara tşkler..
Size g2 kullanicisi olarak yaziyorum ben 28 ocaktn beri kullaniyorum sıkınti diyebilecegim hicbir sorun yok ram de bende 400 mb altina hic inmiyor rr3 gibi oyunlar oynuyorum 400mb civarinda kasma dersen oyundan kaynkli oluyor sarj konusunda tam bir pro tel ben sadece mesajlasma konusma ara ara net muzik dinleyerek 60 saat kullandim teli sarja takmadim lg g2 konu basligi altinda resmi var + - konusunda bisey diyemem bana eksik gelen size gelmez ama fikir acisindan batarya kamera iyi kulaklik performansida guclu kasa gicirtisi asiri isinma problemlerle karsilasmadim bana - geln depolama alani 64 gb yada sd card destegi olaydi iyi olacakti bnm fikrim boyle ama tabi g3 gpro 2 var onlarada bk derim g3 daha cikmadi ama f/p olarak bu tel iyiyse g3 nsl olur bilemem :-)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam kesinlikle alın derim 2-3 gündür kullanıyorum alırken çok tereddüt ettim hTC One mı alayım, XPeria Z mi alayım diye Kadıköy de dolanırken Lg G2 uygun fiyata çıktı karşıma ve aldım(Ben pahalı olacağını düşünyordum o yüzden hiç düşünmemiştim). o kadar memnunum ki anlatamam iyiki almışım performans kalite herşey 10 numara. hele birde 4.4.2 Kit Kat gelince tadından yenmeyecek. Kesinlikle tavsiyedir.

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kullanıcısı olarak,şuan olmasamda bi ay kadar kullanma imkanım oldu şarj,hız ve kamera olarak gerçekten etkileyici telefon şuan gözüm kapalı alırım ve her türlü tavsiye ederim.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş adamlar 2gb ram yapmış siz 400 boş diyosunuz bence onu bile doldurmalısınız nasıl tam performans alırım diye siz 400e düşüyor verimli kullanmak istiyosanız biraz ram yiyecek yoksa 3gb ram koysun 1,5 gb boş olacak hiç kullanılmayacaksa ne işe yarar 3gb ram ozaman

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın arkadaş zaten ram fazlasıyla yetiyo ve performans mükemmel.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Telefon guzel. Denildiği. Gibi ısınma oluyor ama diğer markalarda da karşılaştım ilk başlarda şarj işi biraz can sıkabilir sonra düzelir

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yorumlarınız ve yardımlarıniz için teşekkürler 32gb siyah versiyonunu aldım,