Lg G2 Alacağım,Uyarı ve görüşleriniz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle selam herkeze,
Bu güzel forumda 1 senemi aştım gidiyorum,hergün takipteyim,ve başlarda açtığım bir konu vardı,gayette hitliydi 8000 hit yapmıştı kendileri
bkz:
HTML:
http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/276167-4-amiral-telefon-arasinda-kaldim.html
Bu bir senenin ardından bir telefon vakasıyla yine karşınızdayım,
Ocak ayından istifade edip lg g2 almak istiyorum(kiii gitti gidiyorda şuan 1.279TL), çok araştıran birisiyimdir,telefon dört dörtlük,o kapasitede bi telefonunda sorun çıkaracağını zannetmiyorum fakat,hem başlıktaki gibi uyarı ve görüşleriniz neler hemde gittigidiyor sitesinden alışveriş yapınca garanti durumu nasıl olur bilgileriniz varsa arz ediyorum.
Birde şöyle bir durum var ne yapsam kullanıcı hatası diye gönderirler falan sürünürüm,garanti gerçekten gerekli birşeymidir sizce?
Bu arada LG G2 sonucuna iphone 4s almaya yeltenirken gittigidiyor reklamında Lg G2'yi görünce eriştim,baktım siteye snapdragon 800lü g2 1299TL,
bayağı araştırdım durdum tabiki,telefona bayıldığımı söylemeliyim,3-4kez teknoloji mağazasına gittim baktım araştırdım,çeşitli yerlere sordum,fakat mesela teknosada onlarca çalışanın arkasında g2 yazmasına karşın fiyatlar internet fiyatından daha pahalı kiii 1599TL kendileri.Geçen yılki alışveriş fiyaskomdan sonra tedbirliyim tabii,Geçen seferki telefonumu overclock etmiştim,1ghzyi 2ghzye
HTML:
https://www.youtube.com/watch?v=_Iv9nQs3I5Q
sırf yetersiz geldiği için,bu sefer öyle sorunlar olmayacak.
Gözüme çarpan birşey oldu,Ekran FullHD olduğundan olsa gerek realracing3 de takılmalar olduğunu gördüm,sizce bu bir stabilite sorunumu yoksa oyunun uyumundamı?

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alırsan 32 Gb lık olanını al bence onun fiyatı 1500 tl civarı...Teknosa hep cok pahalıya satıyo normal orda o fiyata olması...Snapdragon 800 var telefonda android 4.4 ile 3D seviyesi kesinlikle artıcaktır kasma ihtimali yok...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Alırsan 32 Gb lık olanını al bence onun fiyatı 1500 tl civarı...Teknosa hep cok pahalıya satıyo normal orda o fiyata olması...Snapdragon 800 var telefonda android 4.4 ile 3D seviyesi kesinlikle artıcaktır kasma ihtimali yok...
32 pek gerek yok yav,indireceğim 3-4 büyük oyun dışında en fazla 500mblik şarkı,az da olsa arada bi dizi indiririmen fazla.Çok gereklimi sizce 32?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...