LG G2 4.4.2 Kit Kat Güncelleme sonrası sorunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben güncelleme yapmadan aylardır kullanıyorum.
Eski tadını kaybetmedi telefon böylece. Ha böyle şeylerle uğraşmaya gerek var mı okadar para verip asla!!!!
Ama G2 çok güzel telefon. Gül ve diken hesabı. Kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende halen devam ediyo bluetooth devre dışı bırakılamıyor. ve bletooth ismine ulaşılamıyor yazıyor... yardım

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bu telefona son güncellemeyi yapmasak olmuyormu

Merhaba,

Son güncellemeden kastınız KitKat'mı? eğer kitkat'a geçmemişseniz ve geçmek istemiyorsanız şu anki sürümünüzde kalabilirsiniz.

Kitkat'a geçipte gelen güncellemeleri yüklemiyorsanız, yükleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
20f ile 1 hafta önce LG G2 16GB'ımı güncelledim, internete erişim sağlayamıyorum. Sorunla karşılaşan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba,
Renault Latitude marka aracıma Glaxy s4 cihazımı bağlayamıyorum.. şirket arkadaşımın note2 si de bağlanamadı.. Kod ekranı geline bağlantı hatası deyip bağı kopartıyor. Servise götürdüm aracımı da.. Başka araçlara telefonum bağlandı ama kendi aracıma bağlanmadı. tam teyp arızalı dicekken serviste çalışan bi görevlinin note2 cihazı bağladılar sorun çıkmadan.. önceden bağlanan telefon bağlanamaz oldu kafayı yicem.. aracıma iphone falan sorunsuz bağlanabiliyor

e_memet88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam telefondaki bluetooth bağlantılarını temizleyin mümkünse araçtaki cihazıda sonra cihazı yeniden başlatın tekrar deneyin diğer cihazlara baglanıyorsa telefonda sıkıntı olmalı birde telefonu başka araçlar ile yada dosya paylaşımı için farklı cihazlarla deneyin derim olmadı son olarak uygulamalardan bluetooth u devre dışı bırakıp tekrar çalıştırın bunları bir deneyin derim daha yetkili bir arkadaş cevap verene kadar! Yardımcı olursa ne mutlu bana!

ugurbiber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar Bende lg g3 almayı dusunuyordum ama cok pahalı geldı. Lg g2 32 gb almaya karar verdım. Ama bu android surumu kafamı karıstırdı. Burda cok sıkayet var güncellmeyle ılgılı. Sımdı ben bu telefonu alsam bu guncellemelerı yapcakmıyım android yukseltmeyı felan yoksa alırken guncellenmıs surumunumu alcam?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba Arkadaslar Bende lg g3 almayı dusunuyordum ama cok pahalı geldı. Lg g2 32 gb almaya karar verdım. Ama bu android surumu kafamı karıstırdı. Burda cok sıkayet var güncellmeyle ılgılı. Sımdı ben bu telefonu alsam bu guncellemelerı yapcakmıyım android yukseltmeyı felan yoksa alırken guncellenmıs surumunumu alcam?

Merhaba,

Büyük ihtimal Android 4.2.2 Jellybean ile gelicektir ve size OTA üzerinden yani telefondan bir bildirim olarak düşünün güncelleme gelicek, kabul ediceksiniz 3G veya Wifi ile güncelleyeceksiniz.

Güncelleme yaptıktan sonra bir tane daha gelicektir Knock code güncellemesi onuda yükleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba,
Renault Latitude marka aracıma Glaxy s4 cihazımı bağlayamıyorum.. şirket arkadaşımın note2 si de bağlanamadı.. Kod ekranı geline bağlantı hatası deyip bağı kopartıyor. Servise götürdüm aracımı da.. Başka araçlara telefonum bağlandı ama kendi aracıma bağlanmadı. tam teyp arızalı dicekken serviste çalışan bi görevlinin note2 cihazı bağladılar sorun çıkmadan.. önceden bağlanan telefon bağlanamaz oldu kafayı yicem.. aracıma iphone falan sorunsuz bağlanabiliyor

SAMSUNG mağazasına gidip sorunu anlattığımda benzer sorunlara ait şikayet aldıklarını ve güncelleştirme beklediklerini söylediler.. inşallah düzeltebilirler.. bu arada eski sürüme geri dönüşün mümkün olmadığını belirttiler. 4.3 versiyon lu s4 aracıma rahatlıkla bağlandı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 2 hafta once lg g2 32gb alarak aranıza katıldım mesaj yazarken anında harfleri okuması lazımken 1-2 sanıye arayla okuyo ve geç yazıyo bunun çözumu varmıdır 4.4.2 kit kat şimdiden teşekkürler

Ronessi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar lg g2 16 veya 32gb modelini almaya niyetliyim hat üzerine kontratlı olarak alacağım ama kitkat güncelleme sıkıntıları devam ediyormu acaba?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
slm arkadaşlar lg g2 16 veya 32gb modelini almaya niyetliyim hat üzerine kontratlı olarak alacağım ama kitkat güncelleme sıkıntıları devam ediyormu acaba?

Kitkat güncellemesinin bir sıkıntısı yok, sıkıntı telefonun stock romundan kaynaklı ama aldığı knock code güncellemesinden sonra bazı hatalar düzeltilmiş yani pişman edicek bir şeyi yok şu anlık, sadece kamerası sıkıntı çıkartabilir gece çekimlerinde.

Ronessi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stock rom hatası tüm seriler için geçerlimi peki bilinen sağlam bi seri varsa onu alırdık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benimde uygulamalar tusu calışmıyo ona basınca uygulama yoneticisi acılıyo var mı aynı sorunu yasayan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg G2 kullanıyorum yazılım attım androidi 5.0.2 oldu yazılım atılabiliyo haberiniz olsun telefon 4 4 lük oldu