Lg g pro lite ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayna?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayna?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum kullanan kullanmıyan bilgilendirise sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yokmu bilgisi olan

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle foruma hoşgeldin.Telefona bakacak olursak önermem.Çünkü 1GHz çift çekirdek işlemci bulunmakta.Yani 1 GHz düşük frekans.Ekran zaten 540x960 berbat.Asla tavsiye etmiyorum.Onun yerine Nokia Lumia 1320 bak,yada General Mobile Elite biraz düşerse onun tarz telefon alabilirsin.

ayna?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demek istediğinizi anlıyorum ama açıkçası telefondan pek bir beklentim yok sadece face ve youtubede video izlerim ekranı büyük olduğu için zaten ve lg zaten bu telefonu orta kesime yapmış biraz cüzdanını düşünen insanlar için açıkşası bu telefondan bir beklentim olmucanı biliyorum birde lg ilk defa kullanıcam sağlamlık açısından nasıldır daha önce nokıa ve samsung kullandım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

demek istediğinizi anlıyorum ama açıkçası telefondan pek bir beklentim yok sadece face ve youtubede video izlerim ekranı büyük olduğu için zaten ve lg zaten bu telefonu orta kesime yapmış biraz cüzdanını düşünen insanlar için açıkşası bu telefondan bir beklentim olmucanı biliyorum birde lg ilk defa kullanıcam sağlamlık açısından nasıldır daha önce nokıa ve samsung kullandım bu arada hoş bulduk :)

mamimusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanıyorum orta sınıf bir telefon... bana da hediye olarak geldi yoksa lg g pro alacaktım... idare eder yani fazla kurcalamayacaksan...

ayna?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlıyorum yokmu başka kullanan ?

expenciv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
face'e girersin ama youtube hd videolarda bile beklenen performansı vermez o telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaaşlar ben g pro lite almak istiyorum hoş ama vine instagram snapchat falan kullanıyorum yani önerirmisiniz veya o civarlarda ön kamerası iyi olan büyük ekranlı uygulamalara kolaylıkla girip çıkabiliceğim bi telefn önerirmisiniz