Biraz öyle oldu ama teşekkürler.
Çok para vermek istemiyorum.Açıkçası internete pek güvenemiyorum.Hıyar mıyar çıkarsa diye.Belki de o paraya g2 bulurum diye umuyorum.
Nexus boş telefon.
Bilmiyorum zevkler ayrı ama g2 arayüz tasarım gibi konularda çok kötü. Nexus 5 zarif geliyor bana arayüz de daha hoş
G2 nun avantajları pil 0.3 inch büyük ekran
Nexus un avantajları güncelleme az daha iyi performans
Pil konusu şöyle.Nexus un pili iyi ama g2 nun muhteşem
Soru g pro lite mi nexus 5 mi arkadaslarben nexus 5 diyorum nasip olur da su telefonu satarsam alacagim kulakliga gelince amerikadan sennheiser cx275s getirtecegim zaten telefon ne olursa olsun cok sesli bir alanda duyulmuyor hoparlor o kadar da onemli degil ve nexus 5 in malzeme kalitesi g2 den daha iyi ayrica g2 tahminim 4.5 le final yapar ... g pro lite ile nexus 5 karsilastirilamaz bile ve launcherlar var sıkıldığında kur birtane ne guzel iste
nexus 5 i yerden yere vuran arkadaslara katilmiyorum uygulamalar direk onun uzerinden test edildiğindende en stabil onda calisitor ben sahsen cok fotograf cekmem ancak fotograflari sosyal medya icin haylo yeterli
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.Eğer daha uygun fiyata bulursam g2 almaya karar verdim ama olmazsa nexus'a talim etcez.Bu arada teknosa'da 1600 lira olan telefon neden hepsiburada'da 1350 lira anlayamadım.Sizce hepsiburada'dan alsam sorun yaşar mıyım?Sağolun.
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.Eğer daha uygun fiyata bulursam g2 almaya karar verdim ama olmazsa nexus'a talim etcez.Bu arada teknosa'da 1600 lira olan telefon neden hepsiburada'da 1350 lira anlayamadım.Sizce hepsiburada'dan alsam sorun yaşar mıyım?Sağolun.
Nexus boş vesaire . Bu telefonun güzel olan yani bu. Lg Samsung ne gibi programlar sunuyor acaba meraktayım.
Orada demek istediğim nexus g2ya göre biraz daha performanslı içinin BOŞ olmasına mukabil. Testlere bakılabilir.
Arayüz konusunu konuşmaya gerek yok Touchwiz 4 çakması arayüzden ne keyif alıyorsunuz anlamadım. Allahtan g3un arayuzu güzel geliyor
Dış kasa meselesini bilen bilir çatır çutur sesler çıkaran G2 elbette çok kötü.
---------------
Konuyu acan arkadaş Nexus alacaksan ilk iki parti ürün olmadığına dikkat et. Bahsedildiği gibi hoparlör sorunu , beyaz ışık sorunu ve tuş takiminin yerinden oynama sorunu var. 3. Parti ürünlerde sıkıntı yok sanırım
sağolun.Sonunda babamı ikna ettim de telefonu gittigidiyor'dan aldım.Daha doğrusu sipariş verdim bir haftaya gelcek inş.Paralel ithalat olduğunu biliyordum da insan bi tırsıyo önce
![]()
'Herkes nexus almasın bize kalsın' demişti bir arakadaş.Sonuna kadar haklıymıs.Elbette Nexus... Nexus kullanmayan bilmez kıymetini![]()
lg g2 aldım.
Daha gelmedi. Kargoda. Gelince sizinle paylaşacagim![]()
gittigidiyor'dan 1300 liraya 32 gb aldım arkadaşlar
Sizce çok mu ucuz?