marsli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar lg g flex kullanan varmı yada deneyen
Yorumlarınızı bekliyorum
Saygılar...
Yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar...
Merhaba arkadaşlar lg g flex kullanan varmı yada deneyen
Yorumlarınızı bekliyorum
Saygılar...
Lg g flex gerçekten başarılı bir telefon.
Net bir şekilde sana şunu söyleyeyim eğer alırsan şuanki tepe modellerden daha az bir performans oyun deneyimi almayacaksın.
Şunu diyebilirsin ''G3-S5-Z2-M8 donanım olarak bundan üstün nasıl aynı performansı verir''
cevap olarak şuanki tepe modellerin ekranı 1080P ve 2K dolayısıyla performansı ve pilin çoğunu ekranlar tüketecek. özellikle 2K'lı G3
ama Flex'te ise 720p ekran ve s800 var. ensnek ekran ve kısmen çizilmeleri yok eden arka tarafıda cabası![]()
Para olsaydı g2yi satıp üzerine ekleyip ben alacaktım bence çok güzel telefon.Eğik ekranını ben samsungun kavisli 4k televizyonuna benzetiyorum hem film izlemek keyifli olur hemde oyun oynamak zaten esnek olduğu için de kullanımı zor değilmiş.Bu arada bende tasarımını çok beğendim genel olarak yabancı sitelerin değerlerdirmeleri kameranın vasat olduğu yönünde.Hepsiburadada fiyat uygun ancak ithalatçı firma garantilidir onu söylemek lazım.Normalde zaten 1450ye bile alırsın paralel ithalat ama hepsiburada da mağaza kalitesi var 150 liraya değer mi oda alan kişiye kalmış.
Öncellikle asla aynı performansı alamassın. M8'i aradan çıkart. Z2 ve G3'ün performansı ile Flexin nede G2'nin performansı aynı olmaz. 1080P Ekranı olmayan telefona 2.600 TL vericeğime G2 almak daha mantıklı. Zaten Flexin G2'den üstün yönü Ekran boyutu Bataryası ve başka bişi gelmiyor aklıma. Artık 2K Ekran deviri başladı bundan 2 3 yıl sonra 4K ekranlı telefonlarda cıkabilir belki. 2.600TL verip 720P ekranlı telefon almak aptallık olur. Sadece kavisli ve ekranı 6 inç olduğu için flex alınmaz. G2 gibi kral telefon dururken ve fiyat olarak yarısı kadar ucuzken bence Flex almak saçmalık. Zaten donanımdan telefondan vs anlayan bir insan o fiyatı ona vericeğine gider Z2 alır G3 alır. 2K Ekran olabilir S801 olabilir bunlar daha fazla şarz tüketimi diyorsunda sanki elimizdeki telefonların şarzı 1 günden az giderse çöptür gözü ile bakıyorsun Yanlış. G3 ve Z2 gibi başarılı bir telefon varken neden Flex alıyımki? +sı nedir? kocaman ekranı var tek el kullanımı aşırı zor geldi bana elime alıp denemiştim. Kısa G3 her yönü ile kat kat daha iyi Z2'de aynı şekilde. Flex o fiyatı hak etmiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tasarımını bende çok beğeniyorum cok hoş ama çok büyük ekranı var kullanımı zor. Ben telefona milyarlarca para veriyosam oyle ithalatçı firmalarla falan uğraşmak istemiyorum. Gider Turkcellden falan alırım Türkiye garantili. Asla o parayı hak etmiyor yani. 2 Tane G2 alırsın o fiyata paralel ithalat720P ekranı var ve bana aşırı yetersiz geldi, günümüzde 2K ekranlı telefonlar satışa sunulmaya başladı 6 inçlik bir ekrana 720P cidden çok az olmuş.
benim yorumumu sen çok farklı anlamışsın.
Ben alın demedim zaten farkındaysanız. Benim görüşüm çözünürlük arttıkça performans ve batarya performansı düşer ki zaten böyle.
Flex'e o kadar para verilmez bende farkındayım. Flex performans olarak G2'den daha iyidir diyorum ben. Nedeni ise aynı donanımı kullanıyorlar ama Flex hem 1080p yerine 720P kullanması hemde kasasını daha büyük olmasından dolayı S800 işlemcinin ısınmasının daha geç olacağından daha iyi ve stabil bir performans verir.
G3'e ben kötü bir telefon demedim ama s801 2K ekranla başa çıkabileceğini açıkcası düşünmüyorum neredeyse G3 G2 kadar oyun performansı verecektir.
Flex daha kit kat almadı. Ayriyetten 720 p olması kasanın büyük olması g2den daha stabil ve daha iyi performans vericeği anlamına gelmiyor ne yazıkki. 2 K ekran ve S801 işlemci koyarken kafasına göre şundan biraz bundan biraz dememişlerdir kaç insan çalışmıştır o telefonların üstünde bir bildikleri varki böyle bişi yapmışlar.
birincisi g flex 2600 tl değil bunu bil 1600 tl Link:http://www.hepsiburada.com/liste/lg...lggflex&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGGFLEX-S
ikincisi g flex kitkatı 1 ay önce aldı
bir şey daha telefonun hd mi full hd mi olduğunu anlamak zor
telefona 4k ekran koy küçük ekrandan keyif alamasın 720p ekran yeterli![]()
G-Flex sorması ayıptır nerde 1600? O G2 olmasın sakın?birincisi g flex 2600 tl değil bunu bil 1600 tl Link:http://www.hepsiburada.com/liste/lg...lggflex&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGGFLEX-S
G-Flex sorması ayıptır nerde 1600? O G2 olmasın sakın?birincisi g flex 2600 tl değil bunu bil 1600 tl Link:http://www.hepsiburada.com/liste/lg...lggflex&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGGFLEX-S
G-Flex sorması ayıptır nerde 1600? O G2 olmasın sakın?![]()
Kullanan var mıdır bilmem ama tekno marketler ekranın yamukluğuna bakıp note 3 yerine bunu alırım diyen insanları gördükçe ağlayanları tanırım.
G-Flex sorması ayıptır nerde 1600? O G2 olmasın sakın?
Kullanan var mıdır bilmem ama tekno marketler ekranın yamukluğuna bakıp note 3 yerine bunu alırım diyen insanları gördükçe ağlayanları tanırım.
Flex daha kit kat almadı. Ayriyetten 720 p olması kasanın büyük olması g2den daha stabil ve daha iyi performans vericeği anlamına gelmiyor ne yazıkki. 2 K ekran ve S801 işlemci koyarken kafasına göre şundan biraz bundan biraz dememişlerdir kaç insan çalışmıştır o telefonların üstünde bir bildikleri varki böyle bişi yapmışlar.
Sana katılıyorum çünkü anlamiyorlar 720p ile 1080p arasında cok büyük fark yok ve 1080p ekran güç tüketimide fazla olur. yani 720p ile 1080p yan yana koysan farki anlayamazsin.metas53 adlı kullanıcıyı hala anlamadınız beyfendi
bende hem LG G2 hem de LG G Flex var . ekran konusunda G2'nin ekranı 5.2'' , Flex'in ekranı 6'' . Dolayısıyla bir fotoğrafı aynı kalitede gösteriyorlar her ne kadar 720p çözünürlük olsa da (deneyip yazıyorum meraklanmayın )
ayrıca insan biyolojisinden anlıyorsanız 5.5'' lik bir ekranda 2k görüntüyü insan gözü kavrayamaz. Yani 5.5'' lik bir ekrana 1080 de koysanız aynı 2k da koysnız aynı (insan gözü seçemez. E kartal değiliz ki anlayabilelim)
Mantıklı yazın birazcık![]()