Lg g flex 4.4 gelmedi mi?

trablus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G FLEX için 4.4 güncellemesi geldiği haberleri var fakat telefona gelmedi türkiye için ne zaman gelir?

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuya bak bi Allahin kulu bilmiyor. Bende bekliyorum aldigima pisman oldum . Cogu telefon forum sitelerinde telefon daha eklenmemis. Sanki telefon daha piyasaya girmemis gibi davraniyorlar.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon 2600tlden girdiği için kimsede yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuya bak bi Allahin kulu bilmiyor. Bende bekliyorum aldigima pisman oldum . Cogu telefon forum sitelerinde telefon daha eklenmemis. Sanki telefon daha piyasaya girmemis gibi davraniyorlar.

Dostum G flex'e baktığımızda aşırı büyük bir telefon ayriyetten yamuk olması ve insanların yeniliklere açık olmamasından kaynaklı pek tercih edilmiyor. 2600 TL de cabası. G flex'e mutlaka 4.4.2 kit kat gelicek g2 aldı o mu almayak ? sakin ol dostum elindeki telefonun donanım özelliklerini bilmiyorsun sanırım ? Canavar gibi makine 4.4 veya 4.2 olsa ne yazarki. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsundur.

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet tsk ederim sorunsuz kullaniyorum donaniminida biliyorum ona gore aldim
Bundan onceki telim s4 tu onda rom cesitliligi fazlaydi aylar once 4.4 u yuklemistim. Belki ondan dolayi sabirsizim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu arada fiyatida 1700 bizdeuygunda

Yurt dışında yaşıyorsanız uygundur. Bende snapdragonlu note 3 getirttim ümreden 1.100 tlye burda 2 milyar :)

Biraz geçte olsa lg verir güncellemeyi. Fakat şöyle düşündüğünde S3 ün bataryası yetersiz cok hızlı gidiyor, donanım olarak cok iyi değil ama cokta kötüde değil fakat stabilite sorunları mutlaka oluyor bu yüzden devamlı güncelleme istemişindir. Ben g2 kullanıyorum inan 4.2 kullanırken hiç bir sorunum yokken 4.4 yükledikten sonra inanılmaz hız patlaması yaşadı telefon :D aynısı g flexede olur umarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gelmesede olur boyle sitebil calısıyor ayrıca sarjı 2.5 gun gıdıyıor 4.2.2 jellben olmasına ragmen ayrıca 4k video cekiyor

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yurt dışında yaşıyorsanız uygundur. Bende snapdragonlu note 3 getirttim ümreden 1.100 tlye burda 2 milyar :)

Biraz geçte olsa lg verir güncellemeyi. Fakat şöyle düşündüğünde S3 ün bataryası yetersiz cok hızlı gidiyor, donanım olarak cok iyi değil ama cokta kötüde değil fakat stabilite sorunları mutlaka oluyor bu yüzden devamlı güncelleme istemişindir. Ben g2 kullanıyorum inan 4.2 kullanırken hiç bir sorunum yokken 4.4 yükledikten sonra inanılmaz hız patlaması yaşadı telefon :D aynısı g flexede olur umarım.

istanbul bilişimde 1,599 tl görünce şok oldum :D g3ü bekliyorum 2000den yukarı çıkarsa ya g2 yada flex alcam :D