LG Emergency Mode sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,

ben geçen günlerde bim'in sattığı Lg Optimus Me telefonunu satın almıştım, şu an telefon kız arkadaşımda.

Fakat kendisinin söylediği üzere telefon durup dururken 2 kere emergency mode'a geçmiş (arkaplan sarı olup, beyaz bir yazıyla emergency mode yazıyormuş.) Telefon kitleniyor diyor hiç birşey yapılamıyormuş. Ancak bataryayı çıkarıp, takınca düzeliyormuş.

İnternette biraz araştırdım, sanırım rom yükseltme sırasında falan geçiliyormuş bu moda; ama biz birşey yapmadan telefon kendi kendine niçin bu moda geçiyor?

24 saat içinde, 2 kere olunca da garipsedik bu durumu, sürekli böyle mi olacak diye..

Bunun yanında merak ettiğimiz bir diğer konu uygulamaları kapamamıza rağmen kendi kendilerine yine açılmaları (widget'lerden fln oluyor sanırım) ama facebook gmail gibi uygulamalar sürekli internete bağlanmaya çalıştığından kontör yemesinden korkuyoruz. Bu durumu nasıl engelleriz?

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunun yanında merak ettiğimiz bir diğer konu uygulamaları kapamamıza rağmen kendi kendilerine yine açılmaları (widget'lerden fln oluyor sanırım) ama facebook gmail gibi uygulamalar sürekli internete bağlanmaya çalıştığından kontör yemesinden korkuyoruz. Bu durumu nasıl engelleriz?

diğer sorun hakkında bi bilgim yok fakat bu sorun hakkında yardımcı olabilirim..bende de lg optimus black var..ayarlara girsin ordan kablosuz ayarları -mobil servisler-veri servisleri etkin yazan yerin onay kutusunu kaldırsın internete girerken sadece wifiyle girer yoksa giremez....

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
diğer sorun hakkında bi bilgim yok fakat bu sorun hakkında yardımcı olabilirim..bende de lg optimus black var..ayarlara girsin ordan kablosuz ayarları -mobil servisler-veri servisleri etkin yazan yerin onay kutusunu kaldırsın internete girerken sadece wifiyle girer yoksa giremez....

Cevabın için teşekkür ederim. Fakat arada sırada 0.facebook üzerinden facebook'a girmek isteyebilir, bu durumda veri servislerini etkin yapması gerekcek galiba yine aynı sorun karşımıza çıkacak. Uygulamaların kendi kendine çalışmalarını engelleyecek bir ayar yok mu? Ayrıca kendi kendilerine arkaplanda açılmaları şarj durumunu da etkiler gibime geliyor.

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman şöyle yap m.facebook ve ya android facebook programları gibi sürekli açık kalan net programlarının oturumunu kapat gmailden çıkış yap facede oturumu kapat bunları yapınca kontör yicek program kalacağını düşünmüyorum..turkcell eklenti programlarınında masa üstünde kısayollarını filan kaldır

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun smartphone'un. güzel cihaz optimus me. beyaz ekran olayı yazılımla alakalı bir sorun olabilir. bunun için yazılımı yenilemeni tavsiye ederim fakat pek anlamıyorsun sanırım bu işten açıkçası ben de pek bilmiyorum nasıl yapıldığını o yüzden teknik servise başvurmanı tavsiye ederim. arka planda açılan uygulamalar konusuna gelince sanırım cihazın versiyonu 10c. 10c versiyonun sıkıntısı arka planda uygulamaları kendi kendine çalıştırmak. bunun önüne geçmek için google marketten task killer uygulamasını indirerek cihazınıza kurun. bu uygulama arka planda açılmaya zorlayan uygulamaları etkisiz hale getirir :)

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun smartphone'un. güzel cihaz optimus me. beyaz ekran olayı yazılımla alakalı bir sorun olabilir. bunun için yazılımı yenilemeni tavsiye ederim fakat pek anlamıyorsun sanırım bu işten açıkçası ben de pek bilmiyorum nasıl yapıldığını o yüzden teknik servise başvurmanı tavsiye ederim. arka planda açılan uygulamalar konusuna gelince sanırım cihazın versiyonu 10c. 10c versiyonun sıkıntısı arka planda uygulamaları kendi kendine çalıştırmak. bunun önüne geçmek için google marketten task killer uygulamasını indirerek cihazınıza kurun. bu uygulama arka planda açılmaya zorlayan uygulamaları etkisiz hale getirir :)

Cevap için teşekkür ederim. O emergency mode durumuna şu ana kadar bir daha girmedi telefon. Eğer bir daha girerse dediğin şekilde yazılım güncelleştirmesi yapmayı deneyeceğim gene olmazsa servis yolu gözükecek gibi duruyor. Task Killer uygulamasını da en yakın zamanda indirip deneyeceğim umarım sorunumuzu çözer.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
rica ederim arkadaşım. umarım işine yarar da optimus me sana sorunsuz, keyifli bir smartphone deneyimi yaşatır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak bana yardımcı olursanız inaın çok sevinirim anlatacağım konu ile ilgili bilgisi olan varsa allah rızası için bana cevap yazsın ben LG optimus P705 kulanıcısıyım ve geçenlerde son sürüm güncelemesi vardı ve benim pc de lg uygulaması programı vardı ve bende güncellemek istedim ve usb kablosunu pc nin kasasına taktım ve diğer ucunu telefonun soketine taktım herşey yolunda gidiyordu ve telefonun son sürümünü güncelliyordum ki virde ne çıksa teelfon dondu ve emergency mode!!! aynen bu şekilde ve 2 hafta oldu her yolu denedim bir çözüm bulamadım bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim ve minnettar duyarım arkadaşalr saygıalrımla ali köşeli..