LG: Bir telefonun en kötüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Papuç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Papuç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kamera flu, pil öldüğünde hiçbir yerde bulamamak yeterli sanırım, almayın!

Papuç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O en tuzlu modeli bildiğim kadarıyla. Ben kullandığım telefonun şeklini önemserim. O estetik kaygısı hep başıma bela oluyor :) LG telefonlarına da bu yüzden meyilliydim ama telefonun artık hayatımızda kapladığı yere oranla fazlasıyla elverişsiz.

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Türkiyede alınabilecek en uygun telefon markası General Mobile. Adamlar 2 yıl güncelleme garantisi veriyor. General Mobile Anroid One 4G bile 7.0 geldi. Zengin isen İphone. Durumun normal ise Samsung ve General Mobile.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Türkiyede alınabilecek en uygun telefon markası General Mobile. Adamlar 2 yıl güncelleme garantisi veriyor. General Mobile Anroid One 4G bile 7.0 geldi. Zengin isen İphone. Durumun normal ise Samsung ve General Mobile.
Samsungun altnserileri alinmaz ki ben s7 ile ip7 yi ikiye katlayan adam taniyorum

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Bundan sonra LG asla.. Yaklasik 6-7 ay once 2000Tl verip G4 aldim ilk baslarda memnundum fakat . (Arka deri kapagin deforme olmasi , bataryada performans kaybi, sarj soketinin zamanla genislemesi) vb vb. Çok üzdü beni LG

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
V10 aldim 2300 verdim ghost verdi sarj kablosu cabuk deforme oldu soket genisledi tum bunlar yetmezmis gibi on sag cebimde ekran çatladı yazil guncellemesi sifir sacma sapan 2 guncelleme aldim 1 senede bukadar lg ye elveda bundan sonra isterse v50 yapsin..