LG 42LN575S Nasıl Bilirsiniz?

bariscanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben de almıştım.çok memnunum.almak istersen tavsiye ederim.

bariscanturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Perşembe günü Lg 42LN575s modelini lg yetkili servisinden 1450 tl ye aldım arkadaşlar dün kurulumunu yaptılar.
Tv den genel olarak memnunum tek sıkıntı içerisinde ki uydu alıcısında kanal geçişleri yavaş ve ntvspor,trt gibi kanallar
maç yayınlarında şifreye giriyor.Onun dışında sd ve hd kanalları ben beğendim. Format konusunda da henüz bir sıkıntı yaşamadım. Almak isteyenlere tavsiye edebilirim ayrıca tv şuan indirimde 1350-1380 arası değişiyor.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
dahili uydu alıcı falan nasıl yani.. herşey hazır diyorsunuz kuruluma illa geliyorlar mı biz kuramazmıyız

alsak mı napsak bilemedim başka görüşü olan

fatih.soylu88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg servisinden gelip kurulumu yapıyorlar güleryüzlü ve işlerinde başarılı bir ekip.

serdarsabah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçen hafta aldım.kanal geçişleri çok yavaş ve kumanda bir alıyor bir almıyor. rasgele hareketler yapıyor. aldığıma pişmanı . abimde Panasonic zt w e5 wiera ( gibi bir şey) var süper geçişleri var. bence lg almayın.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
dahili uydu alıcı falan nasıl yani.. herşey hazır diyorsunuz kuruluma illa geliyorlar mı biz kuramazmıyız

alsak mı napsak bilemedim başka görüşü olan
Kesinlikle Kurmanızı Tavsiye Etmiyorun 80 cm Ve Üzeri Tvlerde Kendiniz kurduğunuz taktirde garanti dışı kalabiliyor