LG 27GN600-B alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Semdulge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semdulge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Bugün açtığım iade konusundaki monitörü iade edip bunu almayı düşünüyorum.

Bulunduğum şehirdeki Vatan mağazasının kısıtlı stok durumundan dolayı baktığım monitörler arasında en yüksek özelliklere sahip olan model bu.

1 ms GtG olduğu yazıyor, 144hz yenileme hızı, HDR10, IPS. Ama fiyat biraz ucuz gibi geldi bana. Ucuz olmasının ardında herhangi bir kronik problem ya da kalitesizlik olabilir mi?

Kullanan, deneyimleyen var mı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Fiyatına göre iyi ürün. Asus VG259Q ile aynı paneli kullanıyor. O yüzden bir kalitesizlik söz konusu değil. Fiyatının daha uygun olması rekabetten dolayı geliyor. LG'nin monitör tarafında agresif bir fiyat politikası var.

Semdulge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Fiyatına göre iyi ürün. Asus VG259Q ile aynı paneli kullanıyor. O yüzden bir kalitesizlik söz konusu değil. Fiyatının daha uygun olması rekabetten dolayı geliyor. LG'nin monitör tarafında agresif bir fiyat politikası var.
Bu agresif politika bazı müşterileri çekerken bazılarını da "bunda bi' bit yeniğimi var acaba?" diye düşündürüyor. :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Bu agresif politika bazı müşterileri çekerken bazılarını da "bunda bi' bit yeniğimi var acaba?" diye düşündürüyor. :)
Yapacak bir şey yok. Fiyatını artırsa bu sefer rekabet edemeyebilir. O tarafta artık kullanıcıya ürün hakkında iyi araştırma yapmak kalıyor.

Semdulge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Yapacak bir şey yok. Fiyatını artırsa bu sefer rekabet edemeyebilir. O tarafta artık kullanıcıya ürün hakkında iyi araştırma yapmak kalıyor.
2 aylık bilgisayar toplama serüvenimde fiyat/performans olarak aldığım ürünlerde hep problem yaşadım. Ya malzeme kalitesi kötüydü ya da kronik arızaları çıktı. Ürün yeni bir ürün mü yoksa çıkalı bir süre oluyor da genel olarak seride bir sıkıntı var da o yüzden mi fiyatı düşük diye düşünmeden edemiyorum.

Şu an problem yaşadığım dördüncü monitörümdeyim. Hal böyle olunca bakıyorum LG'ye özellikler şahane ama fiyat Rampage ile aynı. Çok ilginç..

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
2 aylık bilgisayar toplama serüvenimde fiyat/performans olarak aldığım ürünlerde hep problem yaşadım. Ya malzeme kalitesi kötüydü ya da kronik arızaları çıktı. Ürün yeni bir ürün mü yoksa çıkalı bir süre oluyor da genel olarak seride bir sıkıntı var da o yüzden mi fiyatı düşük diye düşünmeden edemiyorum.

Şu an problem yaşadığım dördüncü monitörümdeyim. Hal böyle olunca bakıyorum LG'ye özellikler şahane ama fiyat Rampage ile aynı. Çok ilginç..
Ürün çok yeni değil. Ben 2020 Mayıs ayında bir monitör alacaktım. LG'nin bu ürünü ile başka bir monitör arasında kalmıştım ancak LG 27" diye tercih etmedim. Yani piyasada hali hazırda olan ve kronik sorunu bulunmayan bir ürün.