Leyla ile Mecnun Dünya'nın en iyi 13. dizisi sırasında DESTEKLEYİN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şuanda trt -1 de yayınlanmaktao lan leyla ile mecnun adlı dizi dünyadaki gelmiş geçmiş tüm dizilerin oylandıgı sıralamada en iyi 13. dizi ve Türkiye adına da en tepedeki isim konumunda.. diziyi beğenen beğenmeyen herkesten bu konuda destek olunması gerektiğini düşünüyorum .. aşağıdaki linten oy kullanabilirsiniz , üye olmanız gerekiyor ..
Dizimizi destekleyelim ...:t8a:

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
En sevdiğim dizidir. Ama şöyle de bir durum var ortada.
L&M tamamen bizim ülkenin anlayabileceği bir dizi.
Yani başka hiç bir ülkeye ne dublaj ne de alt yazı olarak çevirilmesi mümkün değil...
En iyi çeviri için halının ters yüzü derler.
L&M'u çevirdiğiniz zaman ise karşınıza ters yüzünün de ters yüzü gibi tamamen özünden kopmuş bir şey çıkar ortaya.
Türkçe bilmeyen, Türkçe'ye hakim olmayan bir kişinin bu diziyi anlaması mümkün değil.
Bu yüzden dünyada 1. olsa bu dizi için hiç bir şeyi değiştirmez.

Tabi bu kendi görüşümdür.
Ülkenin nüfusuna güvenip sırf bizden diye oy verip anketlerin güvenirliliğini bozmak isteyen oyunu kullanabilir.

Çinliler de bunu çok yapıyor zaten :)

Uluslar arası anketleri en rahat etkileme gücüne sahip ülke sonuçta :)

megola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel , desteğe devam arkadaşlar ,

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fotoğraflarında Ezgi Asaroğlu'nu görünce bi hüzünlendim diziden ayrıldı diye sonra ne kadar güzel diyerek sevindim :D

Çok güzel ya :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gurur kaynağımız komedi dalında çok iyi acaba bizim hiç fantastik bilim kurgu dizimiz varmıydı sihirli annem'den baska :D