Leyla ile Mecnun? - 3. Sezon - Tüm Bilgiler

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Şuana kadar 9 resim paylaşıldı. Son paylaşılan resimler şöyle;

DnwYC.jpg

DD7QN.jpg

QKHRU.jpg

vhAbQ.jpg

2krsz.jpg

Ahmet Mümtaz Taylan (Büyük İskender) diziden ayrılmamış. Ama alınan duyumlara göre Az Sakallı Dede yeni sezonda olmayacak.

Bu bilgiyi Ahmet bey kendi twitter hesabından da doğruladı.

"Kötü Yol"a ve oradaki misafirliğime ilişkin güzel sözler için teşekkür ederim. Pzt L&M'nin yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Sevenlerine!
https://twitter.com/taylan1789/status/231130258106097664

Melis Birkan'ın yeni sezonda dizide olacağı söyleniyor, ama resmi bir açıklama yapılmadı.

Yeni gelişmeleri bu konu altında yazmaya devam edeceğim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beyler şimdi biri çıkar der kaynak neresi, kaynak benim. Kendi sitemde de yayınladım bu yazının aynısını. Resimleri de Trt 1 Facebook sayfasından aldım. Bilgiler %80 doğrudur.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mecnun'un saç kesimini beğendim. Bu arada; Az sakallı mı dede yok dediniz? :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Mecnun'un saç kesimini beğendim. Bu arada; Az sakallı mı dede yok dediniz? :)

Aldığım duyumlar öyle. Az sakallı dede Huzurlu Ev Huzur Evine döndü ya sezon finalinde, geri dönmeyecek dendi.

Belki de, Yok sakallı dede olarak devam eder. Burak aksak neler düşünüyor, kim bilir..

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Resmi açıklamadır:
"Leyla ile mi Mecnun" 10 ağustos cuma'dan itibaren haftaiçi hergün saat 11:30 da 1. bölümden başlayarak TRT1'de olacak.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aaa bu konu çok iyi olmuş. Bakalım Melis Birkan nasıl uyum sağlayacak diziye merak ediyorum açıkçası.

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
i.milliyet.com.tr-.-YeniAnaResim-.-2012-.-08-.-17-.-fft99_mf2552871.Jpeg.jpg

TRT ekranlarının fenomen dizisi Leyla ile Mecnun’un merakla beklenen yeni sezonunun yeni oyuncuları belli oldu.

Yeni bölümde her biri bir yere giden mahalleli bir araya gelmeye çalışırken, mahalleye de yeni insanlar gelecek. Sevilen oyuncu Melis Birkan Leyla karakteriyle diziye katılırken Leyla’nın babası Ömer Atilla Şendil, Ömer’in çırağı Hidayet ise Mehmet Cihan Ercan oldu.

Melis Birkan, Atilla Şendil ve Mehmet Cihan Ercan önceki gün yeni sezon bölümlerinin çekimlerinde yer aldılar. Eflatun Film’in yapımcılığını üstlendiği Leyla ile Mecnun 10 Eylül’de TRT1 Ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Kaynak

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yeni sezonun yeni fragmanı:

[video=youtube_share;Y5NRTwbYLkk]http://youtu.be/Y5NRTwbYLkk[/video]

Bu arada dizinin ismi "Leyla ile mi Mecnun" olacak denmişti bir ara, ne oldu yine eski isme dönülmüş. Bilgisi olan?