Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
katılıyormusunuz yoksa hayır haksızmı diyorsunuz ?
bizdede sadece kolonya ile maske ücretsiz,ama 65 yaş ve üstüneABD ücretli izin verdi..
Kusura bakma, daha 2 dakika önce Kanal D Ana Haber'de izledim açıklamalarını. Elle tutulur bir cümlesi yok, biz sizi mağdur etmeyeceğiz demekle olmuyor.
yahu kira 1000 lira veya ona yakın değilmi ?1752TL ile napılabilir ki bu ülkede söylermisiniz??
![]()
1752₺ asgari ücret alan için. Aldığın maaş ile orantılı olarak artıyor miktar. Haberin detaylarında yazıyor.1752TL ile napılabilir ki bu ülkede söylermisiniz??
![]()
yahu kira 1000 lira veya ona yakın değilmi ?
üstüne bir sürü fatura yokmu ?
hele ailesi varsa anca 1 tane simiti 1 aya bölüp susam susam tüketmesi gerekir
dalga geçen sensin bence,artan zamlar vb haberin yok galibaDagla mı geçiyorsun? Asgari ücret 2200₺ civarı. Adamlar 1700₺ verecek. Yani 500₺ daha az verecek. 500₺ fark ile 1 simidi 3 aya bölüp mü yiyeceksin?
Sana ne yapsa yaranamaz bu devlet.
Aga bir chp li vekil mecliste AKP dünyadaki en iyi şeyide yapsa biz desteklemeyiz.5000 tl yapsa en düük yardmı neden 10 bin değil derler.Dagla mı geçiyorsun? Asgari ücret 2200₺ civarı. Adamlar 1700₺ verecek. Yani 500₺ daha az verecek. 500₺ fark ile 1 simidi 3 aya bölüp mü yiyeceksin?
Sana ne yapsa yaranamaz bu devlet.
Aga bir chp li vekil mecliste AKP dünyadaki en iyi şeyide yapsa biz desteklemeyiz.5000 tl yapsa en düük yardmı neden 10 bin değil derler.
dalga geçen sensin bence,artan zamlar vb haberin yok galiba
Geleceği mi tahmin ettim ben sen ne alakaNe alakası var? Geleceği bilemezsin.
Doğru söylüyorsun.Aga bir chp li vekil mecliste AKP dünyadaki en iyi şeyide yapsa biz desteklemeyiz.5000 tl yapsa en düük yardmı neden 10 bin değil derler.
meclisteki halk yararına her öneriyi reddeden hükümet partisi değilmi ?Aga bir chp li vekil mecliste AKP dünyadaki en iyi şeyide yapsa biz desteklemeyiz.5000 tl yapsa en düük yardmı neden 10 bin değil derler.
Kimse yetecek demiyor ki. Normalde asgari ücret 2200₺ bile yetmiyor.Kardeşim yukarda hesaplama yaptım görmediysen. Her şey zam zamda zam 1-2 yıl önce dolar yerlerdeydi 1700TL neye yetcek allah aşkına söyle ya.
Hadi buradan ekmek yok sizlere başka konu açın oradan da şutlayalm sizlerimeclisteki halk yararına her öneriyi reddeden hükümet partisi değilmi ?
ne diyorsun bilinçlimi yazıyorsun bunları ?
Para muhalefetten çıkamyınca halka yarayan her şeyi istiyor tabi. Ekonomi kaldırmayınca da suçu hükümete atacaklar. Bunlar planlı şeyler.meclisteki halk yararına her öneriyi reddeden hükümet partisi değilmi ?
ne diyorsun bilinçlimi yazıyorsun bunları ?
başka bir yerden vurmaya çalışan sensin. ben burada mantıklı geçerli bir soru soruyorumHadi buradan ekmek yok sizlere başka konu açın oradan da şutlayalm sizleri
Hani devlet sadece maske ve kolona dağıtıyordu ?
Tezleri çürütünce başka yerden vurmaya çalıştın hadi canı hadi...
Sen bu işleri çocuk oyuncağı sanıyon galiba.Şİmdi cumhurbaşkanı ben olsam filtreli maskleri ücetsiz yapardım. Asgari ücreti ise 3500TL, Corona sebebiylede 2500TL yapardım.