Let's Run! - Android Oyunu

OndyMAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar merhaba, yeni oyunumu yayınladım. Android cihazlarınızda oynayabileceğiz küçük ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Let's Run tam size göre bir oyun. Sadece zıpla ve eğil tuşlarını kullanarak ne kadar yol gidebilirsin? Ayrıca altınları da toplayarak puanını 2'ye, 3'e, 4'e... Aslında toplayabildiğin altın sayısı kadar katlayabilirsin. İyi Eğlenceler!

Desteklerinizi bekliyorum. :)

Google Play Store Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odgamesletsrun

OndyMAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Çok Teşekkür Ederim :)

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle tebrik ederim. Program olarak neyi kullanıyorsunuz ve kodlarınızı hangi dilde yazıyorsunuz?

OndyMAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Program olarak Unity kullanıyorum. Kodlamada ise JS veya C# kullanıyorum. Ancak bu oyun JS ile kodlandı.

TaRmAnYa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ha unity. Bende baya kullandım hala kullanıyorum. Unity'nin grafik desteği çok iyi olmasada kod bakımından müthiş bir program. Baya projelerim var benim de. C#, js den biraz daha tavsiye edilir unity için ama bana java daha kolay gelmiştir hep. Oyununuzu en yakın zamanda yükleyeceğim şu an internet ile ilgili bir sıkıntım var. Bu projenizin başarılı olmasını ve daha iyi projelerde sizi de görmeyi dilerim.