Letgo kullanılır mı ?

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Arkadaşlarımdan kullanıp memnun olanlar var ama bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz

_-GAUXT-_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hiç memnun değilim. Özellikle küçük şehirlerde falan yaşıyorsan felaket. Adamlar o kadar rahat pazarlık istiyor ki gerçekten kullanıcıları çok sinir bozucu. Ayrıca öne çıkarma (süper doping) modunu kullanmadığın sürece adam akıllı görülmüyor görülse bile kimse ilgilenmiyor kısacası malın satılmıyor. En iyisi satacağın şeyi Sahibinden ya da elden falan satmak.. Letgoyla falan olmaz bu işler

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Filtreleme sistemi çok kötü gerçekten. Mesela "Teknoloji" kategorisinde bir parça aratıyorum, örneğin Q9550 işlemci. Benim karşıma bu işlemci dışında bir sürü sonuç çıkıyor, koyulan ilanın içerisinde Q9550 geçmese bile karşıma çıkartıyor. Sahibinden.com'da ise durum böyle değil. Zorda kalmadığım sürece Let Go'dan uzak dururum.

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ben bir şey almayacağım.SATACAĞIM.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Letgo'yu kullandım, aslında tercih edilebilir fakat denildiği gibi filtrasyon sıkıntılı ve belli bir süre sonra ilanın yayınlanması için para istemekte. Filtrasyon ve para mevzusu dışında sahibinden.com ile çok fark görmedim.

eneshyrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlarımdan kullanıp memnun olanlar var ama bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz
Ben telefonumu satmak istemiştim ve önce sahibindene koydum fakat oradan cevap gelmedi ben de letgo ya koydum ve 1 günde satıldı çok şükür. Ama burada senin ne alacağına ya da satacağına bağlı.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Kullanılabilir. Ben bir sıkıntı yaşamadım.

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
site aracı sadece. muhatap olduğun kişiye bağlı tamamen. ben sık kullanıyorum elden satış için. binlerce liralık satış yaptım. kargo ve uzaktan ödemede anlaşmazlık çıkması durumunda arabuluculuk ya da destek sağlıyor mu ondan emin değilim.

bir de öne çıkarma konusuna pek takılmayın. ilan açık ve net ise en alakasız ürününüz bile bulunuyor ve satılıyor. en garip satışlarıma bile onlarca telefon geldi :D