Lenovo Z500 yardım !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x_large
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selamlar, Lenovo z500 ideapad kullancısıyım sistemimin genel özellikleri ; intel(R) core, i5-3210m cpu @ 2.50 ghz 2.50 ghz ram: 8.00 gb 64 bit windows sürümüm w 8.1 single language ekran kartım 2 gb 1+1 şeklinde.

Sorunum ise, pc fena halde kasıyor.Masaüstü sistemim de 1 gb ram 1 gb ekran kartı olmasına rağmen bundan daha hızlı ve daha verimli çalışıyor.Teknik servisten windows sürümünü yükseltin gibi saçma bir tavsiye aldım.Sizce ne yapmalıyım? (Not:Gerekli güncellemelerin hepsi mevcut.)

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
z500 kullanıcılarına ufak bir tavsiyem olacak; ekran parlaklığını değiştirmede sıkıntı var ,kullanıcılar bilir.Değiştirmek için pc'yi yeniden başlatıp lenovo yazısı kapanana kadar arttırma veya azaltma tuşuna basarsanız ekran parlaklığınızı istenilen seviyeye getirebilirsiniz. Driveri yeniden yüklemekle uğraşmaktan iyidir.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
kasma sorununun bi çok sebebi var. hardiskinizi hdd essentiel ile taramanızı öneriririm.

erginusret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen kasma sorununun birçok sebebi olabilir. öncelikle gereksiz tüm programları kaldırın ve Combofix taraması yapın. daha sonra bir AdwCleaner deneyebilirsiniz. CCleaner'la da taratınız. en kötü ihtimalle format tam iş görür

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kasma derken? Lütfen mesajı detaylandır. Açılış mı yavaş? Word dosyası mı geç açılıyor? Oyunların yüklenmesi mi vakit alıyor? Programlar arası Alt Tab ile geçiş mi yavaş? Teşekkürler,