Lenovo y510p sli hakkinda

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Lenovo y510p sli gt755m onerir misiniz. Isınma ve kare atlama sorunu ciddi bir sorun mu tesekkurlerz

avcitalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo y510p sli gt755m onerir misiniz. Isınma ve kare atlama sorunu ciddi bir sorun mu tesekkurlerz

bende geçen gold mağazasında gördüm 2700 TL civarında satılıyordu ve çok hoşuma gitti cidden.

ısınma ve kare atlama ciddi sorunlardan birkaçıdır,ısındıkça performans düşer ve düştüğü için kare atlamalara yani fps düşmesi diye adlandırdığımız şey meydana gelir,eğer sorun yoksa kasa anlamında çok hoş duruyor JBL ses sistemide cabası yani :)

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
y500sli bizzat kullanıcısı olarak bende hiçbir şekilde kare alama problemi olmayıp tüm oyunları ultrada çalıştırmaktayım ısınma konusuna gelirsek laptopun altı hava aldıktan sonra hiçbir sıkıntısı olamayacaktır

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aldim pcyi arkadaslar 2 tane once suanda herhangi bir sorun yok sessiz calisiyor bilgisayar bostayken. Onun disinda arada bir fps dusuyor bazi oyunlarda zaten cift ekran kartinin sorunlarindan biri boyle oldugunu biliyordum cok sorun etmiyorum. Bu fiyata 2 kati pahali laptoplarla ayni performans bence bir iki eksiside olsun :)

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Pardon 2 tane yazmisim 2 hafta olucakti :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende tek ekran kartlı gt755m li modeli var ben gayet memnunum oyunları high ta oynamak için gayet yeterli ancak ağır oyuncular pek memnun kalmayabilirler fan sesini ve ısınmayı oyunlar dışında hiç yaşamadım ekranı gayet iyi tek sıkıntısı şarj, usb gibi girişlerin çok sıkışık olması iki usb bağlayamadığım zamanlar oluyor onun dışında gayet iyi