Lenovo vibe shot kullanıyorum. Kamerası 16mp diyor 16 MP ayarı nerde yapılıyor bir türlü göremedim. 8 MP 16 megapiksel de mi cekiyorum bilemiyorum .
2. Sorum çift tıklama ile kilitli ekranın açılması gerekiyordu fakat telefon açılmıyor.
Merhabalar. Iyi çalışmalar. Ben Lenovo Vibe Shot Z90-7 almağı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz?
İphondan keçiş yapıyorum sayenizde ))). dizayn bir az iphona benziyor ve istediyim 5 inch ekran.
kamerası da iyi, işlemcisi de normal ve fiyatına göre bir az da kaza geldim. bana 300 dolara geliyor çinden. bir arkadaş sağolsun. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler...
Selam,
Kamerasi seni uzmeyecegini soyliyebilirim islemcisi fiyatina gore normal daha iyi olabilirdi fakat 1 2 sene sonra seni uzebilir. Android lolipop kullaniyor M gelicegini tahmin etmiyorum. Ekranin ust ve alt kismindaki bosluklar goz onunde bulundurarak almalisin. Stabilite olarak bir iphone degil bu bir android bunu hicbirzaman unutma![]()
Merhabalar. Bu Lenovo vibe shot-un menu ikonlari çok az. andriod 5.1 lolipop kullaniyor amma Notlar falan gibi programlari bulamadim. Samsung ve diger android cihazlarinda gelen menuler cok zengin icerige sahib. Amma bunda bulamiyorum. nasil oluyor bu?
Benim tabletimde de de bu hata çıkmıştı sevise gönderdim ankart arızalı dediler değiştirdik.Arkadaşlar ben lenovo a369i telofon kullanıyorum ama açtığımda lenovo yazısı geliyor ama açılmıyor bi 10 saat bekledim ama açılmadı nasıl düzelticem
Ekli dosyayı görüntüle 4173