2 hafta önce aldım bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok açıkçası ne mavi ekranı bitiyor ne reset atması , mavi ekran sorunlarını internetten bakıp cözmeye calışıyorum fakat kapanma sorununu çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
Lol frostpunk oynarken sorun yaşamıyorum ama valorant oynarken pc kapanıp açılıyor herhangi bir sorun uyarı veya işaret vermiyor
Bazen valorantda ilk el kapanıyor bazen 4.-5. el açıp oynuyorum tekrar kafasına göre kapanıyor herhangi bellirli bir süre veya durum yok diğer oyunlarda da geçerli çok araştırdım birşey bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Bios driver ne varsa herşeyi güncelledim
Linkini bırakıyorum pc nin özellikleri yazıyor
m.trendyol.com
Lol frostpunk oynarken sorun yaşamıyorum ama valorant oynarken pc kapanıp açılıyor herhangi bir sorun uyarı veya işaret vermiyor
Bazen valorantda ilk el kapanıyor bazen 4.-5. el açıp oynuyorum tekrar kafasına göre kapanıyor herhangi bellirli bir süre veya durum yok diğer oyunlarda da geçerli çok araştırdım birşey bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz
Bios driver ne varsa herşeyi güncelledim
Linkini bırakıyorum pc nin özellikleri yazıyor

LENOVO V15 82c70063tx19 Ryzen3 3250u 12gb 256ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LENOVO V15 82c70063tx19 Ryzen3 3250u 12gb 256ssd 15.6" Fullhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.