- Reaksiyon puanı
- 1,541
Birşey soracağım bu Lenovo tabletler neden Android yükseltme güncellemesi almıyor. Galiba bu (TB-328FU) tablet Android 11'de kalacak 
Son düzenleme:
Oh rahatladım 5 yıl sorunsuz kullanırım o zaman çok iyi. Peki işlemcisi Epey'de Qualcomm SoC Platform ve Unisoc T610 olarak 2 tane gösteriyor. Benim tabletim de ikisi mi var? En net bilgiye nereden ulaşabilirim?Nedeni bilmiyorum ama Android 11 en az 5 yıl bir çok uygulamayı destekler. Sıkıntı yok.
Epey Linkini atar mısın?Oh rahatladım 5 yıl sorunsuz kullanırım o zaman çok iyi. Peki işlemcisi Epey'de Qualcomm SoC Platform ve Unisoc T610 olarak 2 tane gösteriyor. Benim tabletim de ikisi mi var? En net bilgiye nereden ulaşabilirim?
Epey Linkini atar mısın?
SoC işlemci demek değil. İçinde işlemci, gpu, codec çözücüleri, yapay zeka birimi gibi bir çok şeyin birimin bulunduğu bir soket demek.![]()
Lenovo Tab M10 TB328FU Tablet
Lenovo Tab M10 TB328FU Tablet ZAAE0012TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Şimdi olayı anladım. PUBG Mobile'i bu işlemci ile ısınmadan oynayabilirim değil mi?SoC işlemci demek değil. İçinde işlemci, gpu, codec çözücüleri, yapay zeka birimi gibi bir çok şeyin birimin bulunduğu bir soket demek.
Yani işlemcin olan Unisoc, bu soketin içinde.
Onu bilemiyorum ama bu soketin içinde iki tane işlemci var.Şimdi olayı anladım. PUBG Mobile'i bu işlemci ile ısınmadan oynayabilirim değil mi?
Eğer ki buradaki puanlar gerçekse oyun performansı filan biraz kötü o zaman. Snapdragon 860 vs Unisoc T610 Versus sitesinde yaptım Snapdragon kazandı.Onu bilemiyorum ama bu soketin içinde iki tane işlemci var.
Şimdi senin soketin ismi (Qualcom SoC tabanlı) Tiger T610 Unisoc ya;
Bu soketin içinde de;
2 çekirdekli Cortex A-75
6 çekirdekli Cortex A-55
işlemci bulunuyor.
Ayrıca
2 çekirdekli Mali G52 GPU yani ekran grafik sürücüsü bulunuyor.
Bu soket hakkında tüm bilgiler;
Unisoc Tiger T610: specs and benchmarks
Unisoc Tiger T610: performance tests in benchmarks (AnTuTu 9, GeekBench 5). Battery life and full specifications.nanoreview.net
Ama o tabletin fiyatı 8.000 TL. Senin ki fiyatına göre çok iyi.Eğer ki buradaki puanlar gerçekse oyun performansı filan biraz kötü o zaman. Snapdragon 860 vs Unisoc T610 Versus sitesinde yaptım Snapdragon kazandı.