Lenovo s10-3 internete bağlanma sorunu

CaaRbOn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar benim PC win7 starter bazda hiç sorun yoktu ben yokken PC yi kardeşime vermişler kariştirmiş girdiğimde sağ alt köşedeki internet simgesi şöyleydi çubuklarin üstünde Carpi vardi (interneti komşudan çekiyorum) FN+f5 de yaptim biosada girdim sorun yok neden böyle oldu lütfen yardim edin not:tel dek gidiyorum bir şey indiremem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de bu sorunla çok uğraştım. Fakat sonunda çözebildim. Bunu windows 8'de sorun yaşayanlar için yazıyorum. Senin soruna da cevap vereyim. En azından aramalarda bu sayfa çıkarsa insanlar sorununu çözer.

Öncelikle bilgisayarın sol tarafında bulunan wifi tuşunun (fiziksel bir tuş) açık olduğundan emin olun.

1. Windows 7 ya da Windows XP kullanıyorsanız lenovo'nun sayfasından power management programını indirip yeniden kurun. Sorununuz düzelecektir.

2. Eğer Windows 8 ya da Windows 8.1 kullanıyorsanız aşağıda bağlantısını verdiğim adresi kullanın. Uyum sorunu uyarısı verse bile bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda sorununuz (fn+f5 kombinasyonu) çözülecektir.

support. lenovo .com/us/en/downloads/ds009008

bağlantıdaki boşlukları silin. başına w w w filan koyun

Anahtar kelimeler: wifi, wireless, windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, lenovo, power management, fn+f5