Lenovo r720 windows 10 kurulum sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CB1111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CB1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gearbestten lenovo r720 çince windows 10 single language 128gb ssd 1tb hdd 1050 ti model laptop aldım çince windowsa türkçe eklenti felan kurabildim fakat ana dili çince olduğu için birçok şeyi yapmak mümkün değil bende windows orjinal iso dosyası indirip temiz bir kurulum yapayım dedim rufus programı ile 32 gb usye eufi ve gbt li bir başlangıç usbsi hazırladım biostan usb ile açılışı uefiyi aktif ettim fakat usb den çalıştırıp boot ettiğimde biosta görülmesine rağmen windowsun kurulum sırasında ssd görülmüyor bu yüzden orjinal windowsu silip ssd ye yeni windowsu kuramıyorum birkaç yol denememe hatta craklı windowsla usb disk hazırlamama rağmen bir türlü ssd ye windowsu kuramadım hdd ye kurduğumda ve açılışı türkçe windowsla yaptığımdada ssd hiçbir şekilde görülmüyor ne disk yöneticisinde nede aygıt yöneticisinde yok sanki ssd taklı değilmiş gibi fakat biosta ssd ile bootu açtığımda direk aktif olup çince windowsu açıyor bu sorunun çözümünü bilen daha önce laptop getirtip türkçe kurdurabilen yada kuran arkadaşlar olduysa yardımcı olabilirlerse sevinirim...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247