Hocam aslında sırf bataryası var diyede o kadar parayı hak etmıyor bence. Çünkü kamera noktasında gerçekten çok yetersiz. 1 telefon için ortalama 1 gün şarjı gitsin 6 saat ekran süresi versin gayet yeterli. 5100 mah olup 2 gün şarjı gidiceğine 3000mah olup çok harika bir kamerası olup 1 gün boyunca şarjının fazla fazla gitmesi sizcede daha mantıklı değil mi ? Birde zenfone 3 fiyatı biraz daha uygun. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?Bence Lenovo P2 daha iyi. Hem Lenovo P2nin bataryasi daha iyi.
zenfone3de olur p2de ikiside bir günü rahat tamamlar fakat p2 ZF3Ü ikiye katlar ZF3ÜN kamerası daha iyi diyorlarKamera çok kullanmıyorum açıkçası. Bataryası iyi olsun ve donma kasma sorunu olmasın yeter
2 cihazında işlemcisi falan aynı. Kasıp donucagını sanmam. Ama istediğiniz batarya ise p2 biçilmiş kaftanKamera çok kullanmıyorum açıkçası. Bataryası iyi olsun ve donma kasma sorunu olmasın yeter
Ben yine de Lenovo P2 diyorum. Ama Asus Zenfone 3 kötü demiyorum.Hocam aslında sırf bataryası var diyede o kadar parayı hak etmıyor bence. Çünkü kamera noktasında gerçekten çok yetersiz. 1 telefon için ortalama 1 gün şarjı gitsin 6 saat ekran süresi versin gayet yeterli. 5100 mah olup 2 gün şarjı gidiceğine 3000mah olup çok harika bir kamerası olup 1 gün boyunca şarjının fazla fazla gitmesi sizcede daha mantıklı değil mi ? Birde zenfone 3 fiyatı biraz daha uygun. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?