Lenovo Onekey Recovery 7.0 İlk deneyimim :)

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler driver ve virüs problemleri ile boguşurken elim yanlişlikla onekey tuşuna çarptı ve macera başladi :)
Yaklaşik 15 dk boyunca karanlik yollardan geçtim ve sonunda işigi gördüm :)

Neyse işin muhabbeti bi yana gerçekten güzel bi özelliklik 15 dk da format attım orjinal windows u yüklüyor gerçekten güzel bi özellik lenovo aldigima baya pişman olmuştum ama lenovo enerji yönetimi ve oneykey recovery ile gönlünü yeniden kazandi :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
deneyimini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Lenovo eskiye göre değişti. Eski lenovolar gibi sanıp almayanlar çok tabi hala. :)

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de lenovo y580 almayı düşünüyorum ama şimdi aldığıma baya pişman olmuştum diyorsun da nedeni nedir acaba?

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben de lenovo y580 almayı düşünüyorum ama şimdi aldığıma baya pişman olmuştum diyorsun da nedeni nedir acaba?

Driverlar sürekli hata veriyordu ses gidiyordu ekran gidiyordu wireless baglantısı yerli yersiz kapaniyor ondan çok pişman oldum ama bu format muhabbeti hoşuma da gitmedi degil yani :)
Bakalim inşallah formattan sonra düzelcek bu sorunlar şuan bi sıkıntı yok birde enerji yönetimi var oda çok güzel ya benim pişmanligim driver hatalarindan dolayi yoksa herhangi başka bi sorun yok

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Driverlar sürekli hata veriyordu ses gidiyordu ekran gidiyordu wireless baglantısı yerli yersiz kapaniyor ondan çok pişman oldum ama bu format muhabbeti hoşuma da gitmedi degil yani :)
Bakalim inşallah formattan sonra düzelcek bu sorunlar şuan bi sıkıntı yok birde enerji yönetimi var oda çok güzel ya benim pişmanligim driver hatalarindan dolayi yoksa herhangi başka bi sorun yok

Lenovo sitesine girip bak güncellenmiş driverlar olabilir.

ihsancnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Y580 aldım daha 2 hafta oldu. Bence bu bahsettiğiniz problemler tamamıyla giderilmiş. Bir tek pil süresi bana biraz kısa gibi geldi. Bilmiyorum belki diğer markalarda böyledir.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Suan hic bir sorun yok Mars online yukledim en son ayarda oynuyom hata yok ısınma yok :)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lenovodan değil Türkiyedeki teknik servisinden NEFRET EDİYORUM. Ahlaksızlar. Dolandırıcılar! Müşteriyi kandırmaktan parasını almaktan soymaktan başka bir şey yapmıyorlar. Diyecek çok sözüm var da diyemiyorum.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben başligin birinde zati onuda yazdim Servisleri berbat :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format nasıl atılıyo ben cozemedım eskiden bilmiyodum bu ozelligi cocuk sıfırladı bılgısayarı onekey 7 indirdim nasıl kullancamı bılmıyorum Lenovo g570 kullanıcısıyım format ayarları nasıl yapılıyo?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format nasıl atılıyo eskiden bilmiyodum onekeyi cocuk format attı bılgısayarı sıfırladı eski haline getiricemde nasıl olcak kullanımını bılmıyorum anlatanda yok bi yardım lenovo g570 kullanıyorum

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
pc acikken yedekleme yaparsan sistem kapali iken tusa basiyon sistem kurtari seciyon orda sana soruyor mecvut yolmu izlensin yoksa yedeklendigi gunmu yuklensin secip devam diyorsun

pc acikken yedekleme yaparsan sistem kapali iken tusa basiyon sistem kurtari seciyon orda sana soruyor mecvut yolmu izlensin yoksa yedeklendigi gunmu yuklensin secip devam diyorsun