Lenovo moto z

Taha Koşar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce güzel bir telefon mu ?

Son düzenleyen moderatör:

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Sunulan donanım gücü diğer rakipleri ile aynı. Sd820, 4gb ram vsvs. Arka kamera puanını fena değil . Bu konuda güvendiğimiz bir merci olan dxomark 84 puan vermiş. Bu gayet yeterli bir puan. Ön kamerada led flash olması güzel olmuş karanlıkta veya ışığın az olduğunu ortamlarda aydınlık özçekimler elde edilebilir. Fakat ön kameranın diyafram değerini iyi bulmadım. F2.2 diyafram değeri o fiyat bandındaki bir cihaz için olmamış biraz. Pil kapasiteside rakiplerinin gerisinde. Ne kadar yazılım ile güç harcaması ayarlansada elektrik kanunlarına takılacaktır elbette. Ben birde tasarımını beğendim. Ülkemizde motorola satılmayalı o tasarımı unuturuz sanmıştık ama o yuvarlak hatlar hala aynı.

Özetle güzel bir ürün. Beğendiyseniz tercih edilebilir. Ama rakipsiz olmadığını aynı fiyata bazı konularsa öne çıkan rakipleri olduğunu unutmayalım.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar sizce güzel bir telefon mu ?
Gayet iyi bir cihaz alınabilir fakat ülkemize geç geldi.Snapdragon 821 çıktı 6 gb ram artık amiral gemisi telefonlarda standart olmaya başladı vs.Yakında da samsung galaxy s8 çıkacak yanılmıyorsam snapdragon 835 ile yani cihaz direk eski konumuna düşebilir.Lg g5 gibi fiyat performans ürünü olursa tercih edilebilir bir telefon ama.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Marka takıntınız yoksa alınası bir cihaz:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi hoş telefon tasarim guzel donanim iyi kamera guzel bu övme listesi uzar gider 2500 tl fiyatı olması lazım ben 2500 vermezdim 2500 veresiye kadar kendimi zorlar 3000e v20 htc10 s7 gibi cihazlardan birini alırdım

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
5.5 inç telefona 3000 mah bile az gelirken incelik için telefonu 2600 mah yapmak akılsızlıktır. Bataryası yüzünden alınmaz.