Öncelikle merhaba. Şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Özellikler konusunda yardımcı olur musunuz? Laptopta ssd olması şart hızlı bir laptop almak istiyorum. Bu bilgisayar için satıcı gta 5 i falan açar dedi doğru mudur? 5000₺ limitim var güzel bir laptop önerirseniz sevinirim.
1) Çok fazla üstün performans gerektiren oyunlar oynamıyorum ama orta+ seviye oyunları çalıştırması iyi olur.
2) Bu veya bu ayarda başka önerebileceğiniz laptop da alabilirim.
3) Bazı alışveriş sitelerinde "fazladan ram ve ssd takılmıştır" diyor bu pcler kurcalanmış mı oluyor güvenilir mi?
www.vatanbilgisayar.com
1) Çok fazla üstün performans gerektiren oyunlar oynamıyorum ama orta+ seviye oyunları çalıştırması iyi olur.
2) Bu veya bu ayarda başka önerebileceğiniz laptop da alabilirim.
3) Bazı alışveriş sitelerinde "fazladan ram ve ssd takılmıştır" diyor bu pcler kurcalanmış mı oluyor güvenilir mi?
Lenovo ideapad l340 81LG00LLTX core i5 8265U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo ideapad l340 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilg
Lenovo ideapad l340 81LG00LLTX core i5 8265U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo ideapad l340 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilg

Son düzenleme: