Lenovo laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnbrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnbrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba. Şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Özellikler konusunda yardımcı olur musunuz? Laptopta ssd olması şart hızlı bir laptop almak istiyorum. Bu bilgisayar için satıcı gta 5 i falan açar dedi doğru mudur? 5000₺ limitim var güzel bir laptop önerirseniz sevinirim.

1) Çok fazla üstün performans gerektiren oyunlar oynamıyorum ama orta+ seviye oyunları çalıştırması iyi olur.
2) Bu veya bu ayarda başka önerebileceğiniz laptop da alabilirim.
3) Bazı alışveriş sitelerinde "fazladan ram ve ssd takılmıştır" diyor bu pcler kurcalanmış mı oluyor güvenilir mi?

Son düzenleme:

Korkmazz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Öncelikle merhaba. Şu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Özellikler konusunda yardımcı olur musunuz? Laptopta ssd olması şart hızlı bir laptop almak istiyorum. Bu bilgisayar için satıcı gta 5 i falan açar dedi doğru mudur? 5000₺ limitim var güzel bir laptop önerirseniz sevinirim.

1) Çok fazla üstün performans gerektiren oyunlar oynamıyorum ama orta+ seviye oyunları çalıştırması iyi olur.
2) Bu veya bu ayarda başka önerebileceğiniz laptop da alabilirim.
3) Bazı alışveriş sitelerinde "fazladan ram ve ssd takılmıştır" diyor bu pcler kurcalanmış mı oluyor güvenilir mi?

Bu linkteki bilgisayara bakın
Abra A5 V16.1.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Göz atabilirsiniz:

cnbrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Göz atabilirsiniz:
buna baktım ama acer almak istemiyorum. diğerlerininde fiyatı yüksek bana 5000i geçmeyecek pc lazım. bide monster notebooklar iyi değil diyorlar gerçeklik payı var mı?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
buna baktım ama acer almak istemiyorum. diğerlerininde fiyatı yüksek bana 5000i geçmeyecek pc lazım. bide monster notebooklar iyi değil diyorlar gerçeklik payı var mı?
Eskiden olsa var derdim. Şu an Tulpar T5 kullanıyorum. Açıkçası memnunum.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Kalite yönünden monster öneririm, fiyat, fayda yönünden monster hatta ucuzdur.