Lenovo laptop kamera sorunu

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar lenovo ideapad cihazımda kamera çalışmıyor .Windows 10 kamera uygulamasını açtığımda gri ekranda kamera çalışmıyor simgesini görüyorum ışığı yanıyor fakat kendisi yok aygıt yöneticisinden kameranın yazılımına baktım en güncel sürümde skype instagram gibi uygulamalarda da kamera çalışmıyor bu kamera bozuk mudur yoksa yazılımla alakası var mıdır servise mi vermeliyim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Sıkıntı sadece windowsda olsaydı veya sadece instagramda olsaydı. Yazılımsal derdim ama sorun yazılımsal değil. Donanımsal bir sorun garantiye göndermelisin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
uubuntu live ile bak yoksa bozuk demek için erken.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Sıkıntı sadece windowsda olsaydı veya sadece instagramda olsaydı. Yazılımsal derdim ama sorun yazılımsal değil. Donanımsal bir sorun garantiye göndermelisin.
Laptopu sıfırlamasam birşey değişir mi sizce şuanda windows 10 güncellemeside yapamıyorum. "Önemli güvenlik ve kalite güncellemeleri eski ve eksik olduğu için cihazınız risk altında." diyerek hata veriyor..Hayır şundan soruyorum servis bana sıfırlamayı denediniz mi diye filan soru sorar mı ?

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Laptopu sıfırlamasam birşey değişir mi sizce şuanda windows 10 güncellemeside yapamıyorum. "Önemli güvenlik ve kalite güncellemeleri eski ve eksik olduğu için cihazınız risk altında." diyerek hata veriyor..Hayır şundan soruyorum servis bana sıfırlamayı denediniz mi diye filan soru sorar mı ?
Sıkıntı Windowsta değil zaten sıfırlasanda birşey değişmez. Ama sen bilgisayarını Driver Booster ile tarat. Olmazsa da servise gönder.