Soru Lenovo L29W-30 Monitör Yukarı-aşağı hareket etmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SONYci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SONYci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, Lenovo L29W-30 monitör yukarı aşağı hareket etmiyor. Hiçbir şekilde hareket ettiremedim. En yukarı konumda sabit duruyor ve güç uyfulamama rağmen aşağı hareket ettiremedim. Bunun bir kilidi falan mı var yoksa başka bir nedenden dolayı mı yapamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Bu klipte rahatlıkla ayarlıyor, eğer görünürde bir kilit sistemi olmadığına eminseniz biraz güç uygulamaktan çekinmeyin, bende de benzer bir monitör var ilk aldığımda bu ayar baya sertti.

SONYci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet hocam baya sert öne arkaya eğme yaparken bile kasa çıtırdıyor. Videodaki akıyor resmen. Benim mağazada alırken denediğim teşhir ürünü de rahat gidip geliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, Lenovo L29W-30 monitör yukarı aşağı hareket etmiyor. Hiçbir şekilde hareket ettiremedim. En üst konumda sabit duruyor. Bunun bir kilidi falan mı var yoksa başka bir nedenden dolayı mı yapamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...Bu klipte rahatlıkla ayarlıyor, eğer görünürde bir kilit sistemi olmadığına eminseniz biraz güç uygulamaktan çekinmeyin, bende de benzer bir monitör var ilk aldığımda bu ayar baya sertti.

Evet hocam baya sert öne arkaya eğme yaparken bile kasa çıtırdıyor. Videodaki akıyor resmen. Benim mağazada alırken denediğim teşhir ürünü de rahat gidip geliyordu.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Çok garip, mağazaya götürme şansınız var mı hocam? Orada bir baksalar iyi olur, belki de kusurlu üründür.

Şimdi sizin elinizde bozulursa iade de kabul etmezler.

Ray sistemine de bir şey sıkışmış olabilir

SONYci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çok garip, mağazaya götürme şansınız var mı hocam? Orada bir baksalar iyi olur, belki de kusurlu üründür.

Şimdi sizin elinizde bozulursa iade de kabul etmezler.

Ray sistemine de bir şey sıkışmış olabilir
Evet hocam haklısınız bunun sorun olacağını da hiç düşünmemiştim. Acaba monitörü söküp aparatı kendi kendine hareket ettirmeye çalışsam olur mu? Öyle daha rahat güç uygulanır gibi böyle kocaman montöre baskı uygulamaya çalışıyorum bir de ultrawide olduğu için geniş

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Aparatı detaylıca bir inceleyin hocam, tasarımda görünür şekilde vurgulanmış bir vida varsa vida ayarıyla da sıkılmış olabilir