Lenovo karşılaştırma

Mazestraw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 3 bilgisayarı fiyatları göz önünde bulundurarak karşılaştırabilir misiniz

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Lenovo'nun PC'lerini önermem. BIOS yapmayı beceremiyorlar. Bu yüzden ciddi sorunlar yaşanıyor. 1 senede 6 tane BIOS update çıkardıkları modelleri bile mevcut. Bende yaşadım BIOS ile alakalı.

Mazestraw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo'nun PC'lerini önermem. BIOS yapmayı beceremiyorlar. Bu yüzden ciddi sorunlar yaşanıyor. 1 senede 6 tane BIOS update çıkardıkları modelleri bile mevcut. Bende yaşadım BIOS ile alakalı.
İşletim sistemi yüklerken sıkıntı mı yaşarım diyorsunuz?

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
İşin uzmanı bişey anlatınca insanın içi rahat oluyor hr şey bir yana bende lenova almazdım arkadaşımda vardı laptopu çok sorun yaşıyordu neden
ni bilmiyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kullanmasını bilmiyordur Lenovo en iyi en sorunsuz marka sorun konusunda gaspet,gazulet,brash casper ve hp'nin eline su dökemez...

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Ben 8 yıldır kullaniyorum harita okurken almıştım odur yazılımdan da mezun ediyor beni hiç bı sıkıntısı yok ssd olmadan bile açıp internete girmem 1dk yi bulmuyor idi ?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
kullanmasını bilmiyordur Lenovo en iyi en sorunsuz marka sorun konusunda gaspet,gazulet,brash casper ve hp'nin eline su dökemez...
Kullanmakla alakası yok. Elin Çinlisinin becereksizliği yüzünden milyonlarca kişi mağdur oluyor. Z580, V570(c), B570(e), Z570 gibi notebooklar hem BIOS sorununa sahip hem klavye sorununa hemde NVIDIA GeForce 410M ya da NVIDIA GeForce GT 525M E-GPU yüzünden 8/8.1/10'da kilitlenme sorunu var. Senin kullandığın da sorun yok diye diğer modelleri vs. yok sayamayız. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin uzmanı bişey anlatınca insanın içi rahat oluyor hr şey bir yana bende lenova almazdım arkadaşımda vardı laptopu çok sorun yaşıyordu neden
ni bilmiyorum
"Lenova" diye bir marka yok. :D

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Kayserideki oto servislerini gör sen bide ''TOYOTO, HUNDAİ,FİYAT. :)