Lenovo Ideapad Z510
Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Buradan bakabilirsiniz...
![]()
F/p olarak her ne kadar iyi bir ürün olsada belirli kaynaklarda menteşinde sorun olduğu söyleniyor almadan önce dikkatlice bakmanızı öneririm![]()
Önemli değilŞikayet var sitesinde sıkça bu konu dile getirilmiş, doğrusu içime kurt düşmedi de değil... Bunu hepsiburadan sipariş etmeyi düşünüyorum. Uyarın için teşşekkür ederim kardeşim.
pc depoda bu laptop 1600 civarı taksitle falan 1700 lere çıkıyor tabi ama 200 lira 200 liradır
Aslında güvenilir bir site pcdepo neden işkillendiniz anlamadımValla hocam baktım bir orada bu fiyat var işkillendim bu yüzden takipteyim... Bu taksitlerin azalması bir nebze fiyatları aşağı çekerse kesin alırım... Yorumun için teşekkürler...
Aslında güvenilir bir site pcdepo neden işkillendiniz anlamadım
Hocam ithal garantisi falan bide siteden daha önce hiç siparişte bulunmadım birazda ondan sanırım...
Bilgisayarı aldım...
5 aydır sorunsuz kullanıyorum... Her ihtiyacıma cevap verdiTek eksi yönü erkan görüntüsü biraz mat olması...
Şimdiye kadar oynadığım oyunlar aşağıdaki gibi;
- Crysis 2
- Crysis 3
- Far Cry 3
- Assassin's Creed III
- Assassin's Creed IV
- Battlefield IV
Merhaba
Ben de lenovo z510 i5 li modeli almayi dusunuyorum .sizin ki i5 li model mi ?
Bi kac sorum olacak bf4 ve crysis 3 de stabil oynadiginiz ayar nedir?( low-medium-high-ultra )
Pc den memnun musunuz olumsuz yanlari neler ?
Fan ile ilgili sıkıntı var mi ?
Crysis 3 Ü low Ayarlarda 35-40 FPS tam hatirlamiyorum Bf4 İse Medium Ayarlarda 40 FPS alinabiliyor