İşlemci olarak zayıf.LENOVO IDEAPAD 3 CORE İ3 1005G1 1.2GHZ-8GB-256GB SSD-15.6"-INT-W10
Fiyatı 4700 siz olsanız alır mıydınız ? Ya da başka tavsiyeniz var mı?
merhaba, oyun oynamıyorum. Üniversite ödevlerini yapmak için, bitirme projesi vs. hazırlanacak. zoom ve google meet için de gerekli. mevcut bilgisayarımın mikrofonu ve kamerası çok kötü. biraz para vermişken çöp bir şey almak istemiyorum. 4000 - 5000 bandındaki bilgisayarların maalesef özellikleri çok kötü ya da ben iyisini bulamadım. Bunun dışında aklımda ipad 8.nesil var fiyat 4000 128gb ama klavye ya da kalem almayacağım.İşlemci olarak zayıf.
https://www.hepsiburada.com/hp-255-g7-amd-ryzen-5-3500u-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-2m3e3es-p-HBV000017EJCN?magaza=Batı Teknoloji bunu alın. İmkânınız varsa kesinlikle 2. Bir 8 veya 4 GB Ram daha alın.
Yüksek ayarlarda GTA 5 bile oynatır, oyun oynamayacaksanız bile daha uzun ömürlü olacaktır![]()
O zaman attığım model seni üniversite sonuna kadar rahatlıkla götürecektir.merhaba, oyun oynamıyorum. Üniversite ödevlerini yapmak için, bitirme projesi vs. hazırlanacak. zoom ve google meet için de gerekli. mevcut bilgisayarımın mikrofonu ve kamerası çok kötü. biraz para vermişken çöp bir şey almak istemiyorum. 4000 - 5000 bandındaki bilgisayarların maalesef özellikleri çok kötü ya da ben iyisini bulamadım. Bunun dışında aklımda ipad 8.nesil var fiyat 4000 128gb ama klavye ya da kalem almayacağım.