Lenovo G70 ati ekran kartı

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ,
uzun zamandır takip ettigim ancak bugun üye olabildim,sonunda aranızdayım
yaşadıgım sorunu kısaca paylasayım sizlerler,

Lenovo G50 pc var bende (laptop)
ekran kartı ati radeon ancak ati catalys yukledim o dahi bulamadı+ support.lenovo.com adresinden ekran kartı suruculerinin hepsini de denedim bulamadıgımdan bi çözüm alamadım bu tip bir sorunla karsılasan varmıdır? varsa çözüm yolunu bilenler çözüm yöntemlerini paylasabilirmi.

SDN kullanıcıları sevgiler.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Merhaba arkadaslar ,
uzun zamandır takip ettigim ancak bugun üye olabildim,sonunda aranızdayım
yaşadıgım sorunu kısaca paylasayım sizlerler,

Lenovo G50 pc var bende (laptop)
ekran kartı ati radeon ancak ati catalys yukledim o dahi bulamadı+ support.lenovo.com adresinden ekran kartı suruculerinin hepsini de denedim bulamadıgımdan bi çözüm alamadım bu tip bir sorunla karsılasan varmıdır? varsa çözüm yolunu bilenler çözüm yöntemlerini paylasabilirmi.

SDN kullanıcıları sevgiler.

Sorununu tam olarak anlayamadım. Ekran kartının güncel sürücüsünü mü arıyorsun ?

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorununu tam olarak anlayamadım. Ekran kartının güncel sürücüsünü mü arıyorsun ?

yani driver ı hiç bulamadım 800-600 1024-254 çözünürlk kullanıyorum driver yok bu nasıl iştir anlamadm ben

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende tam olarak anlayamadım. Eğer yüklediğiniz sürücü bulunamadı diyorsa, Burada ki programı bilgisayarınıza indirip mevcut sürücüyü bununla kaldırıp, Yenisini yükleyin..

http://amd_cleanup_util_1.2.1.0.exe

Sizin ramler oldu demi.

saol dostumda daha driver yukleyemedim pc harddisk ucurdu yenisini bekliyorum suanda 4.gun yurtiçi kargo saolsn netten oem parça sipariş etmeyin derim,gereksiz yere bekletip zamanımızı calıyolar

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benm sorun win 8 yükleyince cozuldu herseyi kendisi ayarlıyor malum
simdi ise wifi açamadım yaa basit bi sorun güleceksiniz ama valla utandım kendimden simdi ha bilen varsa bi destek

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nihayetinde sorun kendi kendine cozulmustur arkadaslar herkese tesekkurler