Lenovo G560 (59-052998) Modeli hakkında bilginiz var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bimeks'in kampanyayla kapış kapış sattığı bi model Lenovo G560 (59-052998) fiyatı da uygun, ama çevremde görüştüğüm arkadaşlar için fiyatın düşük olması sebebiyle bi katakullinin olabileceğini düşünüyorlar, sanal windows desteklemez falan muhabbetleri dönüyor, model hakkında ve sanal windows destekleyip desteklemediği hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? ben destekliyor diye biliyorum çünkü..

kısacası önerir misiniz markayı ve modeli ?

İşlemci Üreticisi
Intel®
İşlemci Modeli
Core™ i3
İşlemci Numarası
370M
İşlemci Hızı
2,4 GHz

Bimeks'in kampanyayla kapış kapış sattığı bi model Lenovo G560 (59-052998) fiyatı da uygun, ama çevremde görüştüğüm arkadaşlar için fiyatın düşük olması sebebiyle bi katakullinin olabileceğini düşünüyorlar, sanal windows desteklemez falan muhabbetleri dönüyor, model hakkında ve sanal windows destekleyip desteklemediği hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? ben destekliyor diye biliyorum çünkü..

kısacası önerir misiniz markayı ve modeli ?

İşlemci Üreticisi
Intel®
İşlemci Modeli
Core™ i3
İşlemci Numarası
370M
İşlemci Hızı
2,4 GHz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
lenovo G550 kullanıyorum memnunum markadan. model hakkında yorum yapamiycam ama özellikleri fena degil.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
lenovo G550 kullanıyorum memnunum markadan. model hakkında yorum yapamiycam ama özellikleri fena degil.

aldım şuan yapılandırma ayarlarını yapıyo özellik olarak gerçekten beni kaldırabilecek değil ama olsun idare ederiz :) :D

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
NVIDIA Geforce 310M 1GB

bu ekran kartına sahip asus k52j model laptop tam anlamıyla bir skandal.

bence bu ekran kartı bu modelin en zayıf yönü.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
NVIDIA Geforce 310M 1GB

bu ekran kartına sahip asus k52j model laptop tam anlamıyla bir skandal.

bence bu ekran kartı bu modelin en zayıf yönü.

evet alırken bize de söylendi ama pek oyun oynamadığım için pek sorun olacağını snmıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu fiyata cok da farkli bi makina bulabilecegini sanmiyorum lenovo marka olarakta iyidir, e oyunlada aram yok diyosun ozman isini görecegine eminim güle güle kullan.