Lenovo Donma

Xchartno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3.5 yıldır lenovo laptop kullanıyorum.Laptopu aldığımdan beri format atılmadı virüs taramalarını yaptırdım birkaç değişik programda ama virüs bulunmadı .Anlamadığım bir şekilde sürekli donuyor laptop. Sizin bir öneriniz var mı ? ne yapmalıyım ? (İntel i5 7th var ve ekran kartı radeon r5 m430 ) Donmalar genellikle oyunlarda düşük grafik ayarlarında oluyor.

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Kullanıcı tarafından yüklenen tüm oyun ve programları söyler misin?

Xchartno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullanıcı tarafından yüklenen tüm oyun ve programları söyler misin?
D:Lenovo da yüklü drivers yazan klasör ün içinde programlar grafik sürücüleri vs içeriyor.birde benim yüklediğim 2-3 oyun var

_Cloud_

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ctr-alt-delet>Görev yöneticisi>Performans herhangi bir anormal bir durum var mı mesela aşırı kulanım dalgalanma vs ?

Xchartno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ctr-alt-delet>Görev yöneticisi>Performans herhangi bir anormal bir durum var mı mesela aşırı kulanım dalgalanma vs ?
genelde belleğin (veya diskin emin değilim hangisi)%100 de çalıştığını görüyorum bilmiyorum normal midir ?

_Cloud_

Asistan
Reaksiyon puanı
12
genelde belleğin (veya diskin emin değilim hangisi)%100 de çalıştığını görüyorum bilmiyorum normal midir ?
ekran görüntüsü atabilir misin ? Görev yöneticisinin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlat >Denetim masası>sistem ve Güvenlik >Güç seçenekleri>Pil ayarlarını değiştir(Gs altında) hangi seçenek seçili ?

Xchartno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ekran görüntüsü atabilir misin ? Görev yöneticisinin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlat >Denetim masası>sistem ve Güvenlik >Güç seçenekleri>Pil ayarlarını değiştir(Gs altında) hangi seçenek seçili ?
şuan evimde değilim maalesef . Ama performans ı seçmiştim pil ayarlarından hatırlıyorum