Lenovo dell karşılaştırması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erayk.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erayk.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha ilk laptobumu alacağım ve çok kararsız kaldım.servisi iyi,kullanışı ve donanımı iyi,çok fazla sorun çıkartmayan bir laptop arıyorum.benim lenovo z serisi çok ilgimi çekti fakat dell in de servisi çok iyiymiş bana yardımcı olabilir misiniz? saygılar

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
sen sen ol,servisi iyi olandan şaşma. şimdiden hayırlı olsun.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
forumdan takip ettiğim kadarıyla lenovonun servisi kötü.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Lenovo isyan ettirir, Asus-Dell-Sony bunların dışında kalanlar israf ve zaman kaybıdır... Sony fiyatı abartır, Asus ve Dell den herhangi bir üstün yanı yok...

Satış Sonrası Hizmet

Asus / Standart
Dell + Sony / Çok iyi

erayk.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 4gb ram 500 sabit disk ve 1 gb ekran kartlı bır laptop arıyorum ve butcem 1000-1550 arası bana ürün tavsiye edebilir misiniz

--- Mesaj Güncellendi ---

dell lerde ısınma nasıl ekran kartları yanıyormuş bnm bildiğim sorunlar

arkadaşlar yardım yokmu

yusufunes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell 1557 kullanıyorum ve devamlı işlemciyi yoran programlar la çaılşyorum ornek vmware gibi sıcaklık 50 - 60 derece arası... 100 dereceye kadar dayanabiliyor I7 işlemcim bu arada kesinlikle servisinden dolayı dell den şaşma derim

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Lenovo z570 diyorum başka bişey demiyorum kardeş kendimde yakınlarımada lenovo öneriyorum. :thumbup1: gerçekten beni mahçup etmedi bu zamana kadar ediceğinide düşünmüyorum.

dell'in yerinde servis olayı cazip gelsede servisi kötü. bir makinanın ısınma problemi için 4 kere servis gelip her defasında işlemci fanını değiştirir mi sence? Mantığım almadı 4 oldu değişim yapmadılar bu 5inci gelişleri olcak servisle arkadaş oldum :D tüketici haklarına başvurup dava açtım

erayk.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnm aklımada lenovo yatıyo ama servisden dolayı süphe ediyorum Allah kolaylık versin :D başvur kazanırsın

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ben teknik servis departmanındayım dell bi müşterimize ait. Elimizden bi çok laptop geçiyo sana bu işin içinde biri olarak tek önerim lenovo lenovo lenovo :D

erayk.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnm bütçem 1000-1560 tl arası bana bir lenovo önerir misiniz

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bende y560 var donanım olarak sağlam ama kasa plastik :/ bütçene göre bir üst model z570 öneririm kasası plastik değil bu yüzden sağlamlık açısından çok iyi. ısınma sorunu yaşanmıyo ama kasanın plastik olmaması ısıyı normalin altında tutuyo.

ilk z570ler (temel olarak anlatıyorum) i5-4gb ram-1gb nvidia vga-500gb hdd donanımına sahipdi. suan yeni gelenler 8gb ram-2gb ekran - 750gb hdd olarak satıyoruz.

erayk.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni gelenlerin fiyatı nasıl bana uygun olan varmı? siz nerde çalışıyorsunuz

link atabilir misiniz

kararımı verdim lenovo z570