Yardım lenovo b570 aniden kapanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ceciko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceciko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özet geçiyorum (durumum yok yenisini alamıyorum at kullanılır mı o cart curt demeyin, para olsa alınır zaten yok ki soruyoruz)
lenovo b570 hareket ettiği anda kapanıyor bazen günlerce açılmıyor şarj aletinde sıkıntı yok enerji kesilmiyor yani. bios güncel değil ve biosa girmeyi beceremiyorum güncelleyemedim. en ufak harekette kapanıyor masaya çarpıyorum kapanıyor ders videosu izlerken kağıda not alıyorum nemalanıyor kapanıyor. bazen açılırsa windows düzgün başlatılamadı hadi onar diyor iki saat onarım yapıyor. bu bazen günde 2 3 oluyor yıldım artık
sözün özü ekran kartında mı sorun vardır bios güncel olmadığı için midir? fikri olan benzer sorun yaşayan oldu mu

Tofenz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhab bilgisayarın bataryası çalışıyor mu ? (10 15 dakika idare edecek şekilde)

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Anakart hareket halinde başka bir şeye temas ediyor olabilir. Ya da anakart üzerinde arızalı veya yanmış devre olabilir.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
özet geçiyorum (durumum yok yenisini alamıyorum at kullanılır mı o cart curt demeyin, para olsa alınır zaten yok ki soruyoruz)
lenovo b570 hareket ettiği anda kapanıyor bazen günlerce açılmıyor şarj aletinde sıkıntı yok enerji kesilmiyor yani. bios güncel değil ve biosa girmeyi beceremiyorum güncelleyemedim. en ufak harekette kapanıyor masaya çarpıyorum kapanıyor ders videosu izlerken kağıda not alıyorum nemalanıyor kapanıyor. bazen açılırsa windows düzgün başlatılamadı hadi onar diyor iki saat onarım yapıyor. bu bazen günde 2 3 oluyor yıldım artık
sözün özü ekran kartında mı sorun vardır bios güncel olmadığı için midir? fikri olan benzer sorun yaşayan oldu mu
Buyurun güncel BIOS:

ceciko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhab bilgisayarın bataryası çalışıyor mu ? (10 15 dakika idare edecek şekilde)
evet tam 10 15 dakika çalışıyor zaten şuan bataryasız kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart hareket halinde başka bir şeye temas ediyor olabilir. Ya da anakart üzerinde arızalı veya yanmış devre olabilir

bunu indirmiştim de bios menüsüne giremedim hiç bir tuş kombinasyonu olmadı

Anakart hareket halinde başka bir şeye temas ediyor olabilir. Ya da anakart üzerinde arızalı veya yanmış devre olabilir.
nasıl anlarım ben onu

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
evet tam 10 15 dakika çalışıyor zaten şuan bataryasız kullanıyorum

bunu indirmiştim de bios menüsüne giremedim hiç bir tuş kombinasyonu olmadı