Lenovo a10

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pilger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pilger

Doçent
Katılım
22 Nisan 2013
Mesajlar
988
Reaksiyon puanı
11
Puanları
18
Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle . Durumumuz şu ki 14-15 yaşlarında bir kız tanıdığımıza kendi biriktirdiği parayla tablet almayı planlıyoruz, bu sırada teknosada a10'u (http://www.teknosa.com/urunler/125032744/lenovo-flex-a10-59392845-rk3188-touch-notebook ) gördük tasarımıda farklı geldi . Öncelik kesinlikle performans oyun için vs değil ,tablet genel olarak sosyal ağlar ve okul zamanı internetten ödev, araştırma amacıyla kullanılacak kendiliğinden klavyesi olduğu için bu konularda kolaylık sağlayacağını düşündük. Kullanan tanıdığınız veya kendiniz kullanıyorsanız yardımcı olmanızı istiyorum bütçesi maksimum 550TL.

Hayırlı Ramazanlar cümleten.
 

/xo/

Dekan
Katılım
3 Haziran 2013
Mesajlar
6,131
Reaksiyon puanı
226
Puanları
1,243
Konum
Beyoğlu
Android işletim sistemli hiçbir cihazın eğitimde kullanım için olduğunu sanmıyorum çünkü klavyeli tablet dediğinde office olmalı en azından. Eğer gerçek amacı ders isw Windows Surface alın, paranız yoksa fazla netbook alın.
 

pilger

Doçent
Katılım
22 Nisan 2013
Mesajlar
988
Reaksiyon puanı
11
Puanları
18

Hocam teşekkür ediyorum lakin şöyle bir sıkıntı var tableti alacağımız kişi minik olduğu kadar gururlu da.Bizde başta dizüstü beğenmesi için götürdük teknosa ve vatanbilgisayara fakat parayı kesinlikle kendisi ödeyeceği konusunda fazla katı. Biriktirdiği parada 550tl ve üstüne başkasından aldığı bir parayı koymak istemiyor . Kendisi akrabamız da olmadığı , bir aile yakınımızın kızı olduğu için malesef üstüne para koyma şansımız hiç bir türlü yok.
 

/xo/

Dekan
Katılım
3 Haziran 2013
Mesajlar
6,131
Reaksiyon puanı
226
Puanları
1,243
Konum
Beyoğlu
O zaman ona biraz abilik vasfı olarak kibar bir dilde anlatmaya çalışın derim. Çünkü tableti ders çalışayım diye alacak, bir şey yapamayacak. Face, Twitter, instagram da kalacak yani siz de biliyorsunuz. Geçmiş olsun diyeyim, Size kolay gelsin. Umarım pişman olmaz.
 
Üst