Mustafae16
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
LENOVO 81UT00D8TX IdeaPad S145 15.6"/Ryzen 3 3200U 2.6/8GB Ram/256GB/HD Win 10 Laptop Silver
81UT00D8TX/S145/RYZEN3-3200U/8GB/256 SSD/VEGA3/W10

4500 max çıkabilirim@Mustafae16, içinde dahili ekran kartı var. Yetmez. Bütçenizi söyleyin. Tavsiye yapalım.
Yani memnun etmez diyorsunuz bende masaüstü istiyorum ama laptopa da ihtiyaç var bilmiyorum@Mustafae16, masaüstü olur o fiyata. Laptoplarda da Celeron'lu laptoplar var.
Monitör var eski bilgisayarımdan@Mustafae16, peki elinizde monitör var mı?
Dediğim gibi autocad kullanmak istiyorum ve arada oyun oynamak istiyorum iş görürüm diye sormuştumaynı sistemi kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
oyun konusunda fena değil iş görüyor biraz yazılım shop programları vs hızlı çalışıyor 3200u güzel bi işlemci içinde vega 3 var çok iyi olmasada fena değil . oyun konusunda şöle diyimDediğim gibi autocad kullanmak istiyorum ve arada oyun oynamak istiyorum iş görürüm diye sormuştum
Eminmisiniz bana oyunda Hiçbir şey yapamaz deniyor csgo 30 40 tarzı şeyler söylediler eğer böyleyse güzel peki memnunmusunuzoyun konusunda fena değil iş görüyor biraz yazılım shop programları vs hızlı çalışıyor 3200u güzel bi işlemci içinde vega 3 var çok iyi olmasada fena değil . oyun konusunda şöle diyim
gta5=50 55 fps
cs-go=100 120 fps
ets2=65 civarı
witcher2= orta ayarda 40 60 arası
the long dark= 35 50 arası
gta4= 30 35 fps
bizzat ben kulanıyorum sistemi windows 10 da iş görüyor ben linux dayım şuan ara ısra fps drop yiyorumEminmisiniz bana oyunda Hiçbir şey yapamaz deniyor csgo 30 40 tarzı şeyler söylediler eğer böyleyse güzel peki memnunmusunuz
Yani autocad ı sorunsuz çalıştırırmı ona göre alıyorumişlemcisi gayet hızlı oyun oynarken 3.50 civarında dolaşıyor ideal
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizzat ben kulanıyorum sistemi windows 10 da iş görüyor ben linux dayım şuan ara ısra fps drop yiyorum
ben i5 460m ile cs de 30 fps alıyorum kim dedi onuEminmisiniz bana oyunda Hiçbir şey yapamaz deniyor csgo 30 40 tarzı şeyler söylediler eğer böyleyse güzel peki memnunmusunuz
hiç denemdim shop vs de sıkıntı çıkarmıyor ama autocad ekran kartı istiyor biraz isteseniz yükliyip deniyeyimYani autocad ı sorunsuz çalıştırırmı ona göre alıyorum
Yani autocad ı sorunsuz çalıştırırmı ona göre alıyorumişlemcisi gayet hızlı oyun oynarken 3.50 civarında dolaşıyor ideal
bizzat ben kulanıyorum sistemi windows 10 da iş görüyor ben linux dayım şuan ara ısra fps drop yiyorum
Yok uğraşmayın ben internetten örnekler bulurum teşekkür ederimben i5 460m ile cs de 30 fps alıyorum kim dedi onu
hiç denemdim shop vs de sıkıntı çıkarmıyor ama autocad ekran kartı istiyor biraz isteseniz yükliyip deniyeyim
Selamun aleyküm tekrardan bütçem 6000 TL ye kadar çıkartma bilirim bana oyun oynayabileceğim ve autocad photoshop yapabileceğim laptop önerirmisiniz@Mustafae16, peki elinizde monitör var mı?