Lenova z585 sorunları hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadomado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sadomado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 ay kadar önce VATAN dan lenova z585 aldım, almaz olaydım, oradaki çalışanların gazına geldik, oyun oynamakta sıkıntı yok fakat makine hiç stabil çalışmıyor. geç açıyor açtıktan sonra wi fi kopuyor. internet sayfasını açmıyor. sürekli cpu ve harddisk hareket halinde sayfalar donuyor, evde fiber internet var oan rağman böyle güncellemelerin hepsini yaptım performans puanı olarak 5 veriyor onuda anlamadım . Lenova z585 i olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Hepsin demi böyle yoksa benimkine özel mi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
3 ay kadar önce VATAN dan lenova z585 aldım, almaz olaydım, oradaki çalışanların gazına geldik, oyun oynamakta sıkıntı yok fakat makine hiç stabil çalışmıyor. geç açıyor açtıktan sonra wi fi kopuyor. internet sayfasını açmıyor. sürekli cpu ve harddisk hareket halinde sayfalar donuyor, evde fiber internet var oan rağman böyle güncellemelerin hepsini yaptım performans puanı olarak 5 veriyor onuda anlamadım . Lenova z585 i olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Hepsin demi böyle yoksa benimkine özel mi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

z585 de wifi sorunu ile kaşılaşanlar var. Önce bios update'i ardından wireless'in yazılımı güncelleyerek deneyin. Düzelebilir.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bendede var , çinden geldi, çok kötü. Hızı çok çok yavaş. Kullanmıyorum, öylece kalıyor

sadomado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios update ve wi fi güncel.
her açılışta başka hareketler yapıyor.
pentium 4 xp masaüstü vardı bundan düzgün açılıyordu.
bunun dışında yapacak bir şey yokmu?

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
bios update ve wi fi güncel.
her açılışta başka hareketler yapıyor.
pentium 4 xp masaüstü vardı bundan düzgün açılıyordu.
bunun dışında yapacak bir şey yokmu?

şu forumda seninle benzer sorunları yaşayanlar çeşitli çözümler üretmişler, bir incele derim, işine yarayabilir.